Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Jeppe Vestergaard

Webredaktør, udgivet d. 17. november, 2021

Skanderborg Håndbold forlænger aftale med cheftræner Jeppe Vestergaard 

Cheftræner Jeppe Vestergaard skal også i den kommende sæson stå i spidsen for Skanderborg Håndbolds ligakvinder. 

Efter indtil videre 3 sæsoner som cheftræner, hvor han sammen med klubbens ligakvinder har arbejdet hårdt på at etablere sig i den bedste liga, er han og klubben blevet enige om en aftale, der løber foreløbigt frem til sommeren 2023. 

Jeppe Vestergaard havde i forvejen en kontrakt, der løb til sommeren 2022, men med den nye aftale kan vi altså holde ham et år længere i klubben. 

Dermed kan Jeppe sammen med en ny assistenttræner fortsætte den positive udvikling, som holdet og klubben har været inde i – både i forhold til at etablere holdet i ligaen og til fortsat at udvikle klubbens unge talenter til øverste niveau.

Om forlængelsen siger Jeppe Vestergaard selv: 
– Jeg har valgt at forlænge min aftale med Skanderborg Håndbold,fordi jeg er sindssygt glad for at være her. Jeg trives virkelig i klubben, og nyder virkelig at være en del af det arbejde, der er i gang. Projektet omkring kvindeligaholdet har flyttet sig meget i de tre sæsoner, jeg har været her, og jeg håber, sammen med den dygtige stab omkring holdet, at jeg kan være med til at flytte det endnu mere. 

 Derudover nyder jeg at være en del af hele det miljø, der er omkring klubben, hvor der er rigtigt mange gode hold fyldt med dygtige spillere og trænere. Det giver en helt særlig atmosfære. Ligeledes er det en enormt spændende og god trup, vi har, som jeg virkelig synes er sjov at arbejde med. Derfor glæder jeg mig til mange flere oplevelser i Skanderborg håndbold, lyder det fra Vestergaard.

Fra klubbens side glæder vi os rigtigt meget over forlængelsen, og ser frem til det fortsatte samarbejde med Jeppe Vestergaard.

Website Security Test