Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg tager vigtigt point med fra hovedstaden

Webredaktør, udgivet d. 24. oktober, 2021

Referat Ajax København – Skanderborg Håndbold 25-25 (16-13)

Sæsonens anden tur til hovedstaden gav igen point. Denne gang kun et enkelt et af slagsen, men selvom det umiddelbart var ærgerligt ”kun” at få ét point med hjem, var det alligevel et rigtig vigtigt point:

Vi havde muligheden for at tage sejren. Tre brændte straffekast de sidste 5 minutter fortæller selvfølgelig den del af historien, der gør os ærgerlige over ikke at vinde kampen. Men med til historien hører også, at vi var bagud med fire mål lige efter pausen, og med en stor Ajax-chance få sekunder før tid, kunne udfaldet være gået begge veje. Uafgjort er vel et meget fair resultat, og vi er rigtig glade for det ene point.

Vi fik ikke fat defensivt i 1. halvleg, og fik ikke rettet op på de fejl, vi begik. Det var den primære årsag til, at vi gik til pause bagud med tre scoringer, for angrebsspillet var der ikke meget at være utilfreds over.

2. halvleg startede også fornuftigt, hvor vi bl.a. vandt en periode 7-1. Det skyldes primært de defensive ændringer, samtidigt med at angrebsspillet holdt niveau. Det er alt sammen ting, vi skal have kigget på til træning og i mødelokalet, inden vi på fredag drager mod Ringkøbing i håbet om flere point” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder skal på fredag d. 29. oktober kl. 19:00 på besøg hos Ringkøbing Håndbold. Fanklubben, klubbens frivillige m.fl. har mulighed for en bustur dertil for at støtte pigerne – det håber vi selvfølgelig rigtig meget, at I vil gøre! Næste hjemmekamp er onsdag d. 3. november kl. 19:00 mod Aarhus United.

Skanderborgs målscorere: Emilie Ytting 8, Thea Rasmussen 7, Cecilie Mørch 4, Katrine Larson 3, Alberte Ebler 2 og Henriette Hansen 1.

Website Security Test