Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Team Esbjerg

Webredaktør, udgivet d. 12. oktober, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – Team Esbjerg, onsdag d. 13/10 i Fælledhallen

Onsdag aften venter en af de kampe man altid ser meget frem til når et stjernespækket Team Esbjerg mandskab, der senest har vist stor styrke med flere flotte resultater i Champions League, kommer på besøg. Team Esbjerg er ligeledes en del af topstriden i den danske liga.

Team Esbjerg har op til denne sæson hentet en af de største talenter i verden i form af Henny Reistad, der venter derfor publikum en stor oplevelse hvis de besøger fælleden onsdag aften. Henny Reistad er flankeret af flere norske, danske og en enkelt tysk landsholdsspiller.

Det bliver en sindssygt svær opgave der venter os, men samtidig glæder vi os helt enormt til at møde et klassemandskab. Oven på to flotte kampe mod København og Holstebro spillede vi mod Silkeborg Voel langt fra det vi gerne ville.

Det bliver derfor den store opgave onsdag at komme tilbage på sporet. Vi har brug for alle stempler ind og er klar til at levere en stærk indsats. Det bliver sindssygt vigtigt at vi igen er klar til at fighte hvis vi skal kunne modstå det internationale tryk Team Esbjerg kommer med. Derudover skal vi være modige og være klar til at gribe de små chancer i kampen. Vi mødte indledningsvist i denne sæson Team Esbjerg i to træningskampe, det bliver derfor allerede tredje gang i denne sæson vi møder Team Esbjerg

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test