Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt mod Ringkøbing Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 27. oktober, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Ringkøbing Håndbold – Skanderborg Håndbold, 29/10 i Green Sports Arena Rofi-Centeret i Ringkøbing.

Fredag aften skal vi endnu engang i ilden når vi møder oprykkerne fra Ringkøbing Håndbold på udebane. Vi kommer efter en hæsblæsende kamp i København, hvor vi fik et enkelt point med hjem fra Ajax.

Vi ramte mod Ajax momentvist rigtig flot niveau, og holdt derudover hovedet koldt i hektisk slutfase. Det bliver vigtigt for os fortsat at udvikle vores spil, derudover har det været positivt at vi fortsat har enormt mange spillere der byder ind. Vi skaber mod Ajax rigtig mange chancer, blandt andet fordi vi spiller med stor fart. Mod Ringkøbing skal vi endnu engang forsøge at spille med fart og være aggressive. Derudover har vi et stort mål om fortsat at forbedre vores kontrafase yderligere.

Ringkøbing har spillet et flot efterår og har lige som os selv hentet point mod henholdsvis København og Holstebro. Derudover har de i flere kampe spillet med om pointene helt til slutningen i kampen. Ringkøbing er på trods af deres status som oprykker fyldt med ligaerfaring. På bænken styrer Jesper Holmris løjerne, og på banen styres spillet blandt andet af Jane Mejlvang, Julie Holm og tidligere Skanderborg spiller Caroline Svarre. Derudover har de hentet islandske Elin Torsteinsdottir i Vendsyssel som har startet sæsonen rigtig flot i målet.

Vi glæder os meget til at skal i kamp igen, og er klar til virkelig at kæmpe for hver eneste bold. Vi havde en god indstilling mod Ajax, men vi sidder med fornemmelsen af at vi skulle kunne tilpasse de små fejl i kampen noget hurtigere. Det er derfor klart et mål i Ringkøbing fredag aften at vi er lidt hurtigere til at lave de små tilpasninger i kampen.

Vi glæder os helt vildt til at komme i kamp.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test