Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Ajax København

Webredaktør, udgivet d. 22. oktober, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen , AJAX København – Skanderborg Håndbold

Lørdagens modstander Ajax København har over et par sæsoner formået at bide sig fast i ligaen. Denne sæson er ingen undtagelse og Ajax har endnu en gang præsteret utrolig flot. I den forgangne sæson lykkes det efter flere tættere opgør desværre ikke at tage point fra Ajax. Det har vi dog en ambition om at ændre på i denne sæson. I lørdagens kamp skal visærligt holde øje med profilerne Stine Nørklit og Stine Eiberg, som uden tvivl vil komme til at drille vores forsvar. Derudover har Sofie Bardrum på stregen spillet en utrolig flot sæson. Der venter os derfor en stor opgave når turen går til Sjælland lørdag eftermiddag. 

For os handler det om at præstere på højt niveau, for at kunne byde Ajax op til dans. Dernæst er det vigtigt at alle er klar til at byde ind offensivt og har modet til at gå mod mål og afgøre nogle bolde. Et andet fokus punkt har den seneste periode være at optimere vores kontrafase, for at profitere endnu mere på det gode forsvar. Vi spillede i Silkeborg en lidt skuffende kamp, men var efter sidste uges kamp mod Esbjerg godt tilfredse og sad med fornemmelsen af at vi havde fundet godt ind til vores koncept igen. 

Der venter os uden tvivl en meget svær kamp mod et godt hold, vi håber vi kan bevise at vi et nået endnu et stykke og er klar til at kæmpe for hver en bold. Vi skal fortsætte med at gøre hinanden gode. Dernæst havde vi en fantastisk sjov tur hjem sidst vi besøgte hovedstaden efter en sejr over København, hvilket kunne være rigtig sjovt at gentage lørdag. 

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test