Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborgs Ligakvinder tager anden sejr i træk

Webredaktør, udgivet d. 26. september, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Holstebro Håndbold 24-21 (14-13)

Skanderborgs Ligakvinder vandt søndag eftermiddag hjemme over Holstebro Håndbold med 24-21. I en tæt kamp, der bølgede lidt frem og tilbage, kunne Skanderborg hæve armene til sidst og dermed sikre den anden sejr i træk:

Ja, jeg har sagt det før, men vi har virkelig været gode i opstarten, og det bliver vi ved med at bevise. Vi har snakket meget om, at vi skal gribe muligheden, når den er der. Dels gav vi for anden uge i træk os selv muligheden for at vinde, men vi greb den også. Det er virkelig flot.

Når dét er sagt, så er der selvfølgelig stadig nogle ting, hvor vi skal forsøge at blive bedre. Selvom vi holdt dem på 21 mål, er det langt fra det bedste forsvarsspil, vi har set. Angrebet var heller ikke prangende i 2. halvleg, og jeg sidder tilbage med fornemmelsen af, at vi kan løfte det til næste niveau på fredag mod Silkeborg-Voel. Det bliver en rigtig svær opgave, men vi vil virkelig jagte den 3. sejr på stribe” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder skal altså møde Silkeborg-Voel på udebane på fredag kl. 19:00. Næste hjemmekamp er først onsdag d. 13. oktober kl 19:00, hvor én af de helt store guld-favoritter fra Team Esbjerg kommer på besøg.

Skanderborgs målscorere: Emilie Bech 4, Mathilde Storgaard 4, Cecilie Mørch 4, Alberte Ebler 4, Thea Rasmussen 3, Stine Baun 2, Emilie Ytting 1, Katrine Larson 1 og Henriette Hansen 1.

Website Security Test