Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborgs Ligakvinder taber tæt 1. ligakamp

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Nykøbing F. Håndbold 29-31 (18-15)

I sæsonens første kamp i Bambusa Kvindeligaen 21/22, måtte Skanderborgs Ligakvinder se sig slået på hjemmebane af Nykøbing F. Håndbold. Kampen var dog tæt hele vejen, og det er noget, de grønne tager med sig videre:

Jeg har ikke sovet meget i nat, for jeg er enormt ærgerlig over, at vi ikke fik sejren i går aftes. Men jeg er ene og alene ærgerlig over resultatet, for indsatsen var rigtig god. Vores spillere var omstillingsparate, var klar til forskellige initiativer og kæmpede som vilde dyr i forsvaret. Vores returløb var desværre ikke godt nok, og sammen med nogle dårlige beslutninger i 2. halvleg, var det ikke nok til at slå NFH. Det skal vi forbedre, inden vi allerede spiller igen i overmorgen.

Den måde, vi spiller på i øjeblikket, er dog rigtig flot. Der er stadig 25 kampe tilbage i sæsonen, og vi ved, at hvis vi fortsætter med at slås, koncentrere os og arbejde hårdt, så får vi mange point i år” siger træner Peter Jagd.

På fredag skal ligakvinderne en tur på udebane, hvor ligaens måske pt. mest formstærke hold i Viborg HK venter. Næste hjemmekamp er på tirsdag d. 7. september kl. 18:30 hvor de forsvarende danske mestre og pokalvindere fra Odense Håndbold gæster Fælleden. Kampen er en del af et dobbeltstævne med herrerne fra Skanderborg Aarhus, der kl. 20:30 møder KIF Kolding. Vi håber derfor at se rigtig mange i hallen!

Skanderborgs målscorere: Emilie Ytting 9, Thea Rasmussen 4, Stine Baun 4, Stine Kristensen 3, Katrine Larson 2, Mathilde Storgaard 2, Cecilie Mørch 2, Henriette Hansen 2 og Steinunn Hansdóttir 1.

Website Security Test