Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg revancherede dårlig 1. halvleg

Webredaktør, udgivet d. 4. september, 2021

Referat Viborg HK – Skanderborg Håndbold 34-24 (18-7)

En dårlig 1. halvleg blev udslagsgivende for resultatet fredag aften i Viborg, men dog fik Skanderborg rejst sig i 2. halvleg:

Vi har været rigtig gode i opstarten, og det gør desværre skuffelsen over 1. halvleg endnu større. Vi ramte hverken det angrebsspil, returløb eller stationære forsvarsspil, vi har gjort i hele opstarten – og udtrykket ramte vi bestemt heller ikke. Vi kom dog bedre efter det i 2. halvleg, og selvom det jo ikke giver point at vinde 2. halvleg, så var resultatet efter pausen et udtryk for en helt anden indstilling. Den bliver vi nødt til at have fra første sekund mod Odense på tirsdag, hvis vi skal have en chance. Jeg er dog overbevist om, at vi vil revanchere vores egen 1. halvleg og gå ind til kampen på en helt anden måde” siger træner Peter Jagd.

På tirsdag kommer de forsvarende danske mestre og pokalvindere fra Odense Håndbold på besøg på Fælleden. Det er kl. 18:30 i et dobbeltarrangement med herrerne fra Skanderborg Aarhus, der kl. 20:30 tager mod KIF Kolding. Vi håber at se en fyldt Fælledhal, så vi kan få skabt en fantastisk stemning til to gode håndboldkampe.

Skanderborgs målscorere: Emilie Ytting 5, Stine Baun 5, Steinunn Hansdóttir 3, Thea Rasmussen 3, Henriette Hansen 2, Emilie Bech 2, Katrine Larson 1, Mathilde Storgaard 1, Stine Kristensen 1 og Alberte Ebler 1.

Website Security Test