Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Odense Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 6. september, 2021

Optakt Bambusa kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – Odense, tirsdag d. 7/9 kl. 18:30 i Fælledhallen

Tirsdag aften brager det igen løs på Fælleden med dobbeltstævne, denne aften møder vi de nykårede pokal og Danmarks mestre fra Odense håndbold.

Odense har op til denne sæson skiftet mange spillere ud, men det har absolut ikke forringet kvaliteten på det fynske mandskab. Tilskuerne kan derfor onsdag aften glæde sig til at se mange både danske og internationale landsholdsspillere i aktion. Blandt andet er der kommet flere spændende Hollandske landsholdsspillere til det fynske mandskab, samt tidligere Skanderborg profil Trine Knudsen. Derudover er Mia Rej for alvor ved at finde hendes gamle niveau efter hendes skifte fra København.

For os bliver det fedt igen at komme i kamp på hjemmebane. Vi har indtil nu spillet to fine kampe på hjemmebane, og vi har et stort mål om at give publikum endnu en god og spændende kamp tirsdag aften. Vi skal igen være klar til at spille samme som et hold.

De første kampe i denne sæson har vist hvilket potentiale vi har hvis vi spiller sammen og alle byder ind. Det er derfor vigtigt at vi igen er er klar til at løfte i flok hvis vi skal kunne modstå den kvalitet Odense kommer med. Rent defensivt skal vi være klar til at hjælpe vores målvogtere godt i gang som det er lykkes os de sidste kampe. Angrebsmæssigt handler det stadig om omtanke og blive ved med at udvikle de relationelle kompetencer som vi er så afhængige af. Dernæst har vi i forhold til kontrafasen på det seneste præsteret noget af det bedste i min tid i Skanderborg. Dette lover godt for sæson, da det har været et sted vi har haft et stort ønske om at forbedre os.

Vi glæder os meget til at komme i kamp, og håber at rigtig mange har lyst til at komme og bakke os op i den første TV-kamp i denne sæson.

Vi ønsker Odense, dommerne og publikum en rigtig god kamp

Entré 50,- kr. for voksne over 15 år. Billetten gælder kun til damekampen.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test