Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mindeord Benny Frandsen

Webredaktør, udgivet d. 20. september, 2021

Benny Frandsen er død i sit hjem i Skanderborg fredag den 17. september 2021 – 80 år.

I den anledning bringes dette mindeord for Benny Frandsen, som igennem mange år har været en trofast støtte for Skanderborg Håndbold, med hvem han efter sit salg af virksomheden Frandsen Group, indgik en 3-årig sponsoraftale i Guldsponsor kategorien.

Med denne opbakning ønskede Benny at støtte op om det arbejde, der igennem en lang årrække har udviklet sig i Skanderborg Håndbold med masser af medlemmer og talenter i hele klubben, således at klubben nu hører til de 5 største i landet, og igennem en årrække har udviklet mange dygtige spillere på såvel pige som drengesiden.

Gennem mere end 50 år har ingeniør Benny Frandsen været en af Skanderborgs markante og succesrige iværksættere, og hvor han i de mange år har stået i spidsen for Frandsen lamper, som startede i hjemmet på Vestergade – senere blev der bygget i Skanderborg Øst. En periode lå virksomheden i Brædstrup, inden der blev bygget helt nyt domicil på 6.000 kvm i Horsens Nord.

Udover sin virksomhed har Benny også altid engageret og interesseret sig meget lokalt i Skanderborg, hvor han har haft hele sit voksne liv og boet sammen med sin hustru Inge og deres to børn Pernille og Peter. Hans engagement og initiativrigdom har sat sine spor som aktivt medlem af både Turistforeningen, Initiativudvalget, Erhvervsrådet og Industriforeningen, og han har også være med-initiativtager til såvel byens svømmehal som golfbanen.

Benny Frandsen efterlader sig sin hustru Inge, deres 2 børn Pernille og Peter og fem børnebørn.

Æret være hans minde

 Jens Christensen, formand i Skanderborg Håndbold

Website Security Test