Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Klart Skanderborg-nederlag til de danske mestre

Webredaktør, udgivet d. 8. september, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Odense Håndbold 15-31 (6-15)

De forsvarende danske mestre og pokalvindere fra Odense Håndbold var for stor en mundfuld for Skanderborgs ligakvinder. Tirsdag aften måtte de nemlig sande, at Odense var for stærke, og kampen var mere eller mindre afgjort efter 1. halvleg:

Vi kom egentlig fint fra start, fik skabt nogle gode situationer og afsluttede med ok kvalitet. Det var vi desværre ikke i stand til at fastholde, og vi måtte derfor gå til pause bagud med ni scoringer.

Vi har haft en rigtig god opstart. Har spillet godt, brugt alle ressourcer og holdt os til dét, vi er bedst til. Det kom vi desværre væk fra tirsdag aften. Vi afgjorde nogle bolde for hurtigt, tog nogle afslutninger i rigtig svære situationer, og stod alt for langt fremme og med for stor afstand til hinanden i vores 6:0 forsvar. Det er noget, vi skal forbedre. Vi skal finde vores eget bedste spil frem næste onsdag på udebane i København” siger træner Peter Jagd.

Næste uge tager Skanderborg en tur til København, hvor en svær opgave venter, men også en mulighed for revanche for nederlaget i Santander Cup’en. Næste hjemmekamp er mod Holstebro Håndbold søndag d. 26. september kl. 16:00.

Skanderborgs målscorere: Emilie Bech 4, Thea Rasmussen 4, Emilie Ytting 2, Stine Baun 2, Katrine Larson 1, Cecilie Mørch 1 og Steinunn Hansdóttir 1.

Website Security Test