Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborgs Ligakvinder ude af Santander Cup’en

Webredaktør, udgivet d. 26. august, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – København Håndbold 19-23 (9-12)

1/8-dels finalen blev endestationen for Skanderborgs Ligakvinder, der med oprejst pande måtte se sig slået af København Håndbold. Skanderborg bragte sig foran 8-7 efter 22 minutters spil, men måtte desværre gå til pause bagud 9-12. I 2. halvleg kom Skanderborg lige på 11-12 efter en god start på 2. halvleg, men resten af kampen hang Skanderborg hele tiden efter med 3-4 mål og lukkede desværre aldrig hullet.

Først og fremmest vil vi gerne sig en stor tak til alle de fremmødte tilskuere. Hvor er det dejligt, at få lov til dét igen, og hvor var det dejligt at mærke den gode stemning. Mere af dét, tak!

Vi fik defensivt løst vores opgave rigtig fint, og i store perioder havde vi forsvarsspil på højt niveau med stor fysik. Én af nøglerne, til at vi holdt København nede på 23 scoringer, er dog også vores returløb: Umiddelbart lukkede vi kun 2 mål ind i vores returløb, og det er rigtig dejligt at se. Det stiller dog forventninger til, at vi kan fortsætte dét niveau mod hhv. NFH og Viborg, som vi er helt sikre på også vil løbe en masse.

Vi har en god tro på, at vi kan spille nogle flotte kampe og en flot sæson – forhåbentligt med lige så god opbakning som i dag. Og så glæder vi os til at skyde ligasæsonen i gang på hjemmebane på tirsdag” siger træner Peter Jagd.

Første ligakamp i sæsonen er på tirsdag d. 31. august kl. 19:00, hvor Nykøbing F. Håndbold kommer på besøg på Fælleden.

Skanderborgs målscorere: Stine Baun 4, Thea Rasmussen 3, Henriette Hansen 3, Katrine Larson 2, Cecilie Mørch 2, Alberte Ebler 2, Emilie Bech 1, Emilie Ytting 1 og Steinunn Hansdóttir 1

Website Security Test