Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Santander Cup 1/8-finale

Webredaktør, udgivet d. 25. august, 2021

Optakt Santander Cup, Skanderborg Håndbold – København Håndbold, 25. august 2021  

Onsdag aften åbnes en ny sæson endelig for alvor. Vi har glædet os og set meget frem til denne dag, og vi glæder os til at byde København velkommen på Fælleden.

Forud for denne dag ligger mange timers hårdt arbejde, og derfor er det også ekstra sjovt, når man endelig skal i kamp igen. Desuden med tilskuere, som vi savnede en stor del af den forgangne sæson. Opstarten har budt på hård træning, team Building og en række træningskampe hvor vi langt hen ad vejen har præsteret rigtig flot.

Det er på alle måder en spændende sæson vi onsdag indleder. Spillet har som nævnt set rigtig fornuftigt ud, men det har gruppen som ét hold i den grad også. I min tid som cheftræner i Skanderborg håndbold, står vi i år med den trup, hvor der er sket mindst udskiftning. Det giver os et helt andet fundament at starte sæsonen på, i forhold til de to forgange år. Igen i år, står vi med en stor andel spillere som vi selv har uddannet på vores elite akademi SHEA. Derudover er de nye tilføjelser til truppen udelukkende dygtige spillere med markant ligaerfaring, hvilket som altid er enormt værdifuldt for et ungt hold som vores.

Uden for banen er der ligeledes stor kontinuitet, hvor trænerteamet sammen tager hul på den tredje sæson, samt Morten Kirk Olesen som fysioterapeut og fysisk træner. Derudover arbejder Kvinde eliteudvalget hver dag benhårdt på at tilføre holdet flere ressourcer, hvilket gennem den seneste sæson har gjort at staben omkring holdet er vokset markant. Dette er uden tvivl også en faktor der giver Skanderborgs ligakvinder gode forudsætninger for at dygtiggøre sig og levere spændende præstationer. Vi glæder os derfor naturligt helt vildt til en ny sæson i Danmarks bedste række.

Aftens modstander København Håndbold har altid til hensigt at blande sig i toppen og i år er ingen undtagelse. Ind er hentet store profiler som Melissa Petrén, Mikaela Mæssing og Karoline Lund. Derudover har de beholdt en stærk stamme med to dygtige keepere og Larisa Nuser, som efter Mia Rejs afgang til Odense, i den grad har samlet taktstokken op. Det er derfor en spændende udfordring der venter os onsdag aften.

Vi håber at mange har lyst til at udnytte at det endeligt er muligt at komme i hallen igen, og kommer og hjælper os godt i gang med den nye sæson.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test