Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligakvinderne fortsætter de gode forberedelser

Webredaktør, udgivet d. 11. august, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Silkeborg-Voel KFUM 29-30 (14-16)

Tirsdag aften spillede Skanderborgs Ligakvinder en træningskamp mod Silkeborg-Voel KFUM, og selvom det blev til et nederlag på bare ét mål, var træner Peter Jagd alligevel tilfreds med aftenens kamp:

Træningskampe handler ikke om resultatet, men udelukkende muligheden for at forbedre sig og arbejde med nogle nye ting i spillet. Vi ville selvfølgelig gerne have vundet – det vil vi altid – men vi så igen rigtig mange gode takter.

Vi fik gjort os nogle erfaringer med dele af spillet, som vi skal hjem og arbejde videre med. Der er selvfølgelig stadig et stykke vej til at være helt klar til sæsonstart, men hvis vi kan fortsætte de gode præstationer fra vores seneste fire træningskampe, og samtlige spillere i samme grad kan blive ved med at byde ind, så kommer vi til at være klar til sæsonstart

Website Security Test