Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt fra DU/19 EM

Webredaktør, udgivet d. 9. juli, 2021

Efter et vellykket SOC havde vi et par dage hjemme inden vi mødte ind i Idrættens Hus i Brøndby og derefter satte kurs mod EM i Slovenien.

Herfra er vi blevet indlogeret på et super lækkert hotel og varmen er ikke til at klage over. Her havde vi to korte træninger, hvor vi fik finpudset de sidste detaljer inden en spændende åbningskamp mod værtsnationen, stod på programmet.

Da vi mødte værtsnationen, var der mødt en del tilskuere frem, som sammen med de medrejsende forældre fra Danmark skabte en vanvittigt fed stemning. Vores kendskab til det slovenske hold var svagt, men det endte med at blive en hård kamp som vi heldigvis kunne trække os sejrrigt ud af med cifrene 31-17 efter en pausestilling på 12-10 i vores favør.

Der er derfor god stemning i lejren, men vores fokus er allerede rettet imod næste opgave som bliver mod det schweiziske mandskab. En kamp vi glæder os utrolig meget til.

Hilsen

Karen Klokker, Alberte Ebler og Thea Hamann Rasmussen

Website Security Test