Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt fra DU/19 EM

Webredaktør, udgivet d. 11. juli, 2021

Efter et skuffende nederlag til et stærkt mandskab fra Schweiz i anden puljekamp var vi tvunget til at vinde over Tyskland i sidste puljekamp for at sikre videre avancement til mellemrunde, der også ville kvalificerer holdet til næste års u20-VM. En prøve vi heldigvis bestod.

Vi vandt med cifrene 26-21 og kan derfor kalde os puljevindere og tage 2 point med over i mellemrunden. En mellemrunde hvor vi møder utrolig stærke nationer i Sverige og Rusland. Et svensk hold vi blandt andet har slået for få dage siden til SOC.

Derfor går vi en rigtig spændende tid i møde hvor den bare skal have alt hvad den kan trække for vi elsker at repræsentere Danmark og Skanderborg Håndbold hernede. Med i truppen kan vi nu også finde Amanda Loft, som er blevet indkaldt pga. en mindre skade hos Karen Klokker.

Men aller først står den på en velfortjent hviledag, som skal bruges på lidt let træning og en del hygge på holdet. Varme sommerhilsner fra Slovenien fra Amanda, Ebler, Karen og Thea.

Website Security Test