Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

DU/19 EM slut

Webredaktør, udgivet d. 18. juli, 2021

En fantastisk sommer fuld af håndbold lakker imod ende for Karen, Amanda, Ebler og Thea.

I mellemrunden tabte vi desværre et brag af en håndboldkamp til et yderst stærkt mandskab fra Rusland. Derfor var vi tvunget til at vinde over Sverige for at sikre os adgangsbilletten til semifinalerne.

Vi slog svenskerne med 1 mål efter en vanvittig flot holdindsats. Dette gjorde at både Rusland, Sverige og os selv endte med 4 point i puljespillet og her trak vi desværre det korteste strå ift. måldifferensen der afgjorde hvilke hold som gik i semi.

Derfra bød resten af turneringen på to placeringskampe om 8-5. pladsen. Her slog vi i første omgang Kroatien men måtte se os slået i turneringens sidste kamp imod et spændende rumænsk hold. Vi ender derfor på en 6. plads som vi er meget stolte af selvom vi var utrolig få skridt fra at træde ind i semifinalerne.

Vi har haft en helt vidunderlig sommer spæk fyldt med håndbold og det er altid en kæmpe oplevelse af komme ud at repræsentere Danmark og samtidig opleve en masse andre håndboldkulturer og møde jævnaldrende spillere fra andre lande der bare er super dygtige.
Vi rejser alle topmotiveret hjem og glæder os til snart igen at trække i den grønne Skanderborg trøje over hovedet.

Website Security Test