Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg Aarhus Håndbold ansætter tidligere spiller som direktør

Webredaktør, udgivet d. 24. juni, 2021

Det bliver den 40-årige Mads Lind, som 1. september sætter sig i direktørstolen i Skanderborg Aarhus Håndbold. Mads Lind kommer fra en stilling som salgsdirektør i Expromo Europe, og inden da havde han en lang aktiv karriere i Århus Håndbold sideløbende med et videregående uddannelsesforløb.

Mads Lind skal lede østjysk håndbolds nye flagskib fra første sæson i den bedste herrerække, HTH-Ligaen, hvor han som direktør skal stå i spidsen for det ambitiøse projekt. Mads Lind har de seneste seks år beskæftiget sig med salg, produkt og markedsudvikling i den internationale afdeling i Expromo Europe. Denne salgs- og ledelsesmæssige erfaring skal bringes i spil i Skanderborg Aarhus Håndbold, hvor også den håndboldfaglige ballast danner grundlag for en komplet profil, der om nogen kan lede spillere og samle fans, sponsorer og netværk omkring holdet. Som spiller gik Mads forrest som en passioneret og hårdtarbejdende profil, og bestyrelsen for Skanderborg Aarhus Håndbold håber, at dette engagement og drive vil smitte af på alle i og omkring klubben.

Om valget af Mads Lind siger bestyrelsesformand i Skanderborg Aarhus Håndbold, Jørgen Noes:

”Med ansættelsen af Mads Lind har vi fundet en person, som kender håndboldmiljøet indefra og samtidig har en yderst relevant kommerciel erfaring. Mads har en baggrund og indsigt som kombineret med hans personlighed og elitære tilgang til såvel mennesket som sport gjorde det enkelt for bestyrelsen at indgå aftalen med ham.”

Mads Lind glæder sig til udfordringerne i den nye østjyske håndboldsammenslutning, hvor sportslige ambitioner, talentmasse, forening og forretning skal gå op i en højere enhed:

Jeg tror på potentialet i den her talentfabrik, hvor udgangspunktet og ståstedet er unge mennesker og udvikling. Vi skal udvikle talenter til at blive den bedste version, på håndboldbanen og som mennesker. Samtidig skal erfarne kræfter have mulighed for at videreudvikle sig og bidrage til at løfte de unge talenter. Storhed kommer, når hele teamet flytter sig sammen. Sportsligt og forretningsmæssigt har vi et kæmpe opland i hele det østjyske område, hvilket giver muligheder for at skabe en bæredygtig økonomi og forretning samtidig med, at vi opfylder de sportslige ambitioner. Projektet har en rød tråd, som går gennem det sportslige og det kommercielle – talent, udvikling og forretning.

Sideløbende med afvikling af opgaver og overdragelse hos Expromo starter Mads Lind delvist op på arbejdet i Skanderborg Aarhus Håndbold, hvor han tiltræder på fuld tid 1. september.

//

Fakta om Mads Lind:

2021 Ansat som direktør i Skanderborg Aarhus Håndbold

2017 – 2021 Salgsdirektør i Expromo Europe

2015 – 2017 International salgschef i Expromo Europe

2002 – 2014 Håndboldspiller i Århus Håndbold, anfører fra 2007

Uddannelse BA i Afsætning, Mini MBA

Privat Kæreste og to børn

Fritid Håndboldtræner for Lyseng U8

//

For yderligere information venligst kontakt:

Direktør Mads Lind 2992 0295

Bestyrelsesformand Jørgen Noes 2012 1097

Skanderborg Aarhus Håndbold er en sammenlægning af Liga-mandskaberne fra henholdsvis Skanderborg og Århus Håndbold. Vi ser en oplagt styrke i at forene kræfterne og skabe ét stærkt, østjysk elitehold, hvor erfarne spillere og unge talenter trives og udvikles. Skanderborg Aarhus Håndbold har en naturlig forankring i Østjylland, som geografisk og via en række tværkommunale samarbejder omkring miljø, erhverv og turisme – og ikke mindst gennem et fantastisk udbud af kulturelle aktiviteter – er et naturligt omdrejningspunkt for alle østjyder. Nu gælder det også på håndboldfronten, hvor den stærke lokale opbakning fra spillere, tilskuere, sponsorer og frivillige danner grundlag for et sportsligt samlingspunkt på allerhøjeste niveau.

Website Security Test