Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sæsonafslutning Ligaherrer

Webredaktør, udgivet d. 15. juni, 2021

Sæson 2020-21 blev markeret på behørig vis for ligaherrerne, samt trænere, holdledere og frivillige omkring holdet, mandag aften på Skanderborg Park.

Det var en historisk dag for rigtig mange, og Jens Christensen kunne i sin takketale til alle på og omkring holdet, mindes en lang række af de store ting, der er sket i klubbens historie tilbage til 1982 og fra 1987, hvor han blev formand.

Der var en særlig tak til Preben Skovsgaard, som har været med i over 20 år, og til Karsten Skovgaard Nielsen, der både som spiller og senest som formand for eliteudvalget, har været med til at sætte den rigtige retning, som er lykkedes for trænerteamet og spillerne.

Til alle deltagerne var der så et historisk billede – nemlig det foto der blev taget på initiativ af Nick Rasmussen, efter den sidste hjemmekamp i sæsonen mod Skjern – den sidste hjemmekamp i den grønne trøje.

Nick Rasmussen holdt en personlig og direkte takketale til de 4 spillere, som har valgt at trække en anden trøje over hovedet, men stadig med mulighed for at spille kampe mod Skanderborg Aarhus Håndbold.

Karsten Skovgaard Nielsen havde til Marcus Mørk, Ribe-Esbjerg – Magnus Haubro, Skive – Cornelius Kragh, Fredericia Håndbold og Nikolaj A. Nielsen, Fredericia Håndbold, et aktuelt foto fra en kampsituation som minde om tiden i den grønne trøje.

Der var også på falderebet her efter sæsonafslutningen en Club 100 jakke, som holdleder i alle årene hos Skanderborg Håndbold – Frank Jensen, overrakte sammen med den tidligere anfører Morten Kirk Olesen.

De 2, som hermed, som de sidste fik en Club 100 jakke, var Cornelius Kragh og Mathias Bitsch.

Website Security Test