Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sæsonafslutning i Klub Frivillig

Webredaktør, udgivet d. 21. juni, 2021

ENDELIG sammen igen …….

Lørdag eftermiddag lagde det legendariske klubhus i Vrold rammer til årets sammenkomst for de frivillige omkring ligaholdene. Det var 1. gang siden 1. december 2020, at der var mulighed for at samles så mange: 56 Frivillige, spillere og bestyrelsesmedlemmer deltog – og det var skønt at mødes igen.

Tapasmenu – både som frokost og kage – samt øl, vin og sodavand var venligt sponsoreret af Føtex. TAK for det! Ligaspillerne M/K, der deltog, var også dagens “tjenende ånder, som betalte af” på den servicering, de modtager i sæsonens løb.

I Formand Jens Christensens tale var der tilbageblik til klubbens start i 1982 og anekdoter frem til i dag ….. og som det er blevet tradition, blev ”Årets frivillige” hædret. Denne gang x 2, fordi der ikke var nogen sammenkomst sidste år.

De velfortjente modtagere af forsamlingens hyldest og en synlig erkendtlighed er:

Aase og Frank Jensen, som har været med ”fra start” ……………. og

Charlotte og Henrik Lyngby Skovsager, der har været meget engagerede i mere end 15 år.

STORT TIL LYKKE til begge par – og God Sommer til alle læsere.

Website Security Test