Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi var oppe mod et klassemandskab

Webredaktør, udgivet d. 9. maj, 2021

Referat Aalborg – Skanderborg 34–28 (14-12)

Lørdagens kamp i slutspillet ude mod Aalborg var ”uden betydning”, hvorfor TV2 havde pillet kampen af programmet igen.

Det betød dog ikke, at vi havde lagt os ned på forhånd.

Lige fra kampens start var vi helt klar og stod rigtig godt i forsvaret, hvor Kristoffer Laursen også fik startet rigtig godt. Det var helt lige efter 10 minutter, men så begyndte nogle af vores 6 udvisninger at blive dyre. Især en dobbeltudvisning kostede. Hele 3-0 tabte vi en overtalssituation i Aalborgs favør.

Forsvaret var generelt godt, og antallet af udvisninger til os var ikke et udtryk for særlig hårdt spil, men kampens 2 dommere Nicklas Pedersen og Nichlas Nygaard vurderede vores handlinger i forsvaret anderledes end i den anden ende, hvor der ikke blev uddelt udvisninger overhovedet i hele kampen.

Arkivfoto: Ole Nielsen

Vi kom dog fint tilbage i kampen, hvor hjemmeholdet ellers en overgang førte med 6 mål. På et kontramål i allersidste sekund sørgede Mathias Smed for, at vi kunne gå til pausen kun bagud med 12-14.

Fra starten af anden halvleg begyndte hjemmeholdet at trække fra, og i de sidste 20 minutter af halvlegen var det helt klart Aalborg, der havde den sikre fornemmelse af en sejr over os.

I det 50.minut førte de med 29-22, og kampen sluttede med en sikker sejr på 34-28.

Det blev en kamp, hvor vi præsterede bedre end mod TTH Holstebro i sidste hjemmekamp, men antallet af udvisninger, og så et lidt mere svingende forsvar i 2. halvleg, hvor antallet af redninger heller ikke imponerede – trods Kristoffer Laursens 2 redninger på straffe fra Buster Juul – gjorde udslaget. Hjemmeholdet bagkæde var stærkt spillende og de sørgede for 19 af deres scoringer.

Vores 28 mål blev scoret af: Nikolaj A. Nielsen 5, Thomas Sommer Arnoldsen og Cornelius Kragh hver 4, Lars Skaarup, Morten Balling og Mathias Bitsch alle 3 mål, Hákun West av Teigum 2, Mads Kalstrup, Lasse Højgaard, Mike Haack og Mathias Smed hver 1 mål.

Sidste kamp i slutspillet er ude mod Skjern den 16. maj, men inden er der lige en kamp i Santander Cup, hvor vi på udebane skal møde Skive.

Et hold der lørdag sikrede sig oprykningen til ligaen efter uafgjort i 2. kamp mod Ajax, og en sikker sejr i den første kamp på hjemmebane.

Det et altså et mandskab der har masser af medvind, og det er et hold som Nick Rasmussen ikke har mødt i hans tid i Skanderborg.

Et hold vi før har haft store problemer med – især i Skive. Kampen spilles onsdag den 12. maj kl. 18:00.

Jens Christensen

Website Security Test