Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vemodig sidste kamp i sæsonen – og i den grønne trøje …

Webredaktør, udgivet d. 17. maj, 2021

Referat Skjern – Skanderborg 26-25 (13-13)

Nick Rasmussen var rigtig godt tilpas med spillernes indsats her i den sidste kamp i sæsonen ude mod det andet ”grønne” hold i rækken, Skjern. Men det var også med vemod i tankerne efter kampen, som blev tabt så knebent som den kunne, nemlig 26-25 efter lige 13-13 ved pausen.

Kampen viste et flot niveau, selvom der ikke var noget der kunne nås med en sejr. Vi havde æren at spille for, og det blev der også gjort.

Et opgør, hvor det samtidig var sidste kamp for Magnus Haubro, der rykker til Skive, Marcus Mørk – som ikke spillede – der flytter til Ribe-Esbjerg, og Nikolaj A. Nielsen og Cornelius Kragh, som skal til Fredericia.

Spillere, der alle har været stærkt medvirkende til det niveau vi er på, og de har sammen med tilgangen af SHEA-spillerne sat deres tydelige præg på holdets præstation i hele sæsonen, hvor flere og flere af de unge har meldt sig ”på banen” – og også på holdkortet.

Nick Rasmussen var rigtig godt tilfreds med forsvarsspillet og tændingen i kampen, som fra start til slut var meget lige. Højeste føring til ét af holdene var på 3 mål.

I første halvleg havde vi ikke det store antal redninger, men trods det var vi lige ved pausen. I anden halvleg steppede Kristofer Laursen godt op, og fulgte fint op på et aktivt forsvar. Medens der i første halvleg var for mange tekniske fejl, blev dette bedre efter pausen, men meget betegnende for, at det var marginalernes kamp … var det kampens spiller for 2. kamp i træk – Hákun West av Teigum – der skulle forsøge at omsætte vores 4. straffekast til en scoring, efter at Morten Balling og Thomas Sommer Arnoldsen havde misbrugt de første 3. Hákun missede dette sidste forsøg, så vi måtte tage hjem med et 1 måls nederlag – efter en flot indsats af alle spillere.

Spillerne har nu en tiltrængt pause på 14 dage, inden træningen starter op igen med henblik på den nye sæson i Skanderborg Aarhus Håndbold regi. Der vil på et senere tidspunkt blive taget en passende afslutning og afsked med de spillere, der forlader klubben.

Vores 25 mål blev scoret af: Hákun West av Teigum 6, Nikolaj A. Nielsen, Thomas Sommer Arnoldsen, Morten Balling og Cornelius Kragh alle 3 mål, Lars Skaarup og Mads Kalstrup begge 2, Kristian Bonefeld, Mathias Bitch og Lasse Højgaard hver 1 mål.

Arkivfoto: web-fotograf_ Per_Bille

Helt pause får de unge ikke, da der fra den 20. maj vil være hele 7 spillere fra Skanderborg Håndbold afsted til samling med U19 landsholdet.

Jens Christensen

Website Security Test