Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

««

Skanderborgs Ligakvinder runder flot sæson af

Webredaktør, udgivet d. 2. maj, 2021

Referat Horsens HE – Skanderborg Håndbold 35-20 (19-9)

Lørdag d. 1. maj spillede Skanderborgs Ligakvinder sæsonens sidste kamp i Horsens. En kamp helt uden betydning for begge hold, og det bar den desværre også præg af fra Skanderborgs side. Heldigvis ødelægger det ikke det gode humør:

Det skal ikke handle ret meget om kampen i går. Det var ikke nogen god kamp, og selvom vi gerne ville vinde og også havde forberedt os på kampen, så var der simpelthen ikke mere tilbage i tanken. Vi har kæmpet med ALT, hvad vi har, de sidste snart 12 måneder for at sikre den her overlevelse. Både fysisk og mentalt har det krævet enorme kræfter, og der var bare ikke flere tilbage.

Til gengæld må man sige, at vi med sæsonen som helhed har ’ramt den lige i røven’. Man kan selvfølgelig ikke tale om ’den perfekte sæson’ – det kan man vel kun, hvis man vinder alle de kampe, man stiller op i. Og det har vi jo ikke gjort. Men selvom vi har haft et rigtig hårdt forår, så var vi gode, da det gjaldt: 13 nederlag i træk i foråret satte sine spor på selvtilliden, men pigerne har været rigtig gode til at holde fokus på dét, det handlede om: At være gode i kvalifikationsspillet. En flot sejr mod Randers, en fornuftig kamp i Ajax, der ikke blev til point, og så et flot comeback på hjemmebane mod Holstebro i kamp tre var nok. Meget flot fokus af pigerne, og det viser virkelig, at på trods af en masse modgang, så betaler hårdt arbejde sig. Nu ser vi frem til en pause og så endnu en sæson i Kvindeligaen!

Til slut skal der lyde en stor tak til de spillere, der desværre ikke skal være en del af næste sæsons ligatrup i Skanderborg Håndbold: Sophie Moth, Sarah Stougaard, Thilde Boesen, Melina Kristensen og Sofia Deen har alle ydet et meget stort og vigtigt bidrag til denne sæsons flotte resultater. Vi håber selvfølgelig at se dem alle tilbage i den grønne trøje en dag” siger træner Peter Jagd.

Nu går både spillere og trænerteam på en velfortjent ferie. Om nogle uger vender de tilbage til træning, og så venter sæsonens sidste officielle kamp. På udebane møder Skanderborgs Ligakvinder nemlig Bjerringbro FH, 1. div. i 6. runde af Santander Cup, torsdag d. 10. juni kl. 19:00

Skanderborgs målscorere: Emilie Ytting 4, Sofia Deen 4, Thea Rasmussen 3, Stine Kristensen 2, Alberte Ebler 2, Sarah Stougaard 2, Mathilde Storgaard 1, Stine Baun 1 og Emma Ernst 1.

Website Security Test