Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikkert videre med sejr på 15 mål.

Webredaktør, udgivet d. 12. maj, 2021

Referat Santander Cup – Skive 12.5.2021

Kampen i Santander Cup onsdag aften i Skive kunne have været en forsmag på et kommende opgør i Ligaen, da Skive er ny-oprykket i den nu udvidede herreliga, som bliver på 15 hold – og med 2 nedrykkere i 2022.

Skive havde måske lidt Hancock-tømmermænd efter deres uafgjorte kamp mod Ajax i weekenden, som betød at holdet sikrede sig oprykning til ligaen – uden at skulle forbi et ligahold om pladsen.

En liga, som efterfølgende er blevet udvidet til 15 hold, da TMS Ringsted har fået medhold i deres klage over deres nedrykning, som ellers var en konstatering for 3 uger siden. Men ved skrivebordet sker der også nogle ting, som har større indflydelse end en sportslig korrekt afvikling af ligaens grundspil.

Kampen i Santander Cup var rykket frem, så begge hold kan få afsluttet deres indeværende turnering, og få en tiltrængt pause inden træningen imod en ny sæson starter op igen inden sommerferien.

Skive på udebane har aldrig været en livret for Skanderborg, og 1. halvleg gav ikke et billede af et hold i slutspillet og et ny-oprykket hold. Kampen startede lige, men efter 10 minutter førte vi med 8-3. Skive blev dog ved med at komme tilbage i kampen, så vi førte ved pausen med 18-15. Efter en OK kvalitet i forsvaret, hvor Salah Boutaf kom ind efter 20 minutter, og leverede en rigtig flot indsats i den resterende del af kampen – med mange afgørende redninger.

I anden halvleg fortsatte vi det solide angrebsspil og tilsvarende i forsvaret, og forspringet blev øget gennem hele denne halvleg, hvor Skive slet ikke kunne matche os. Hele 15 mål endte differencen på, og vi sluttede med en sejr på 39-24, og er dermed videre i Santander Cup.

Arkivfoto: Ole Nielsen

Der var mange flotte indsatser i denne kamp, som var den sidste inden afslutningen i Slutspillet på søndag ude mod Skjern. Magnus Haubro fik de sidste 15 minutter mod sin nye klub – og leverede 2 scoringer, assist og fik tilkendt 2 straffekast.

På højre fløj spillede Hákun Teigum hele kampen, og blev topscorer med 9 mål. Cornelius Kragh spillede også fuld tid og leverede 8 scoringer. Mathias Bitsch scorede 6 gange mod sin gamle klub, og Morten Balling lavede 4. Kristian Bonefeld, Lars Skaarup, Nikolaj A. Nielsen og Magnus Haubro alle 2 mål, Lasse Højgaard, Mads Kalstrup og Salah Boutaf hver 1.

Sidste kamp i slutspillet er altså ude mod Skjern på søndag den 16. maj kl. 16:00. En kamp, der er uden betydning og ikke vises på TV2, men hvor vi vil gøre alt for at få sluttet rigtig godt af.

Vi forventer at have Mike Haack og Thomas Arnoldsen klar igen til at tage del i denne sidste kamp i sæson 2020-21.

Jens Christensen

Website Security Test