Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt TTH Holstebro 5.5.

Webredaktør, udgivet d. 4. maj, 2021

Landsholdsspillere blandt profilerne …

Onsdagens modstandere fra TTH Holstebro møder frem med en række landsholdsspillere blandt de profiler, der er på deres hold.

Fra søndagens kamp mod Finland finder vi fra det danske mandskab debutanten Aaron Mensing, som fik en rigtig flot debut – og på den anden back er det hollandske Kay Smits, som også er en konstant trussel. 2 spillere, som i vores første opgør i slutspillet fik meget opmærksomhed, uden at det kunne forhindre, at TTH Holstebro lykkedes med rigtig mange indspil til stregen.

Det er én af de ting Nick Rasmussen vil have forbedret til det andet opgør mod nr. 2 i vores gruppe.

Vi har i vores 3 kampe i slutspillet leveret 2 rigtig gode forsvarsindsatser imod Aalborg og Skjern Håndbold, og det er her, der skal være fuld fokus i den kommende kamp – om at komme op i samme niveau.

Vi scorede sidst 29 mål mod TTH, selvom deres sidste skanse Sebastian Frandsen i perioder tog rigtig godt fra.

Hos vores egne skal der bygges videre på det gode spil, og ellers holde snuden i sporet og forfølge de muligheder der ligger.

Nick var som sagt rigtig godt tilfreds med vort forsvarsspil i seneste kamp, og det er det niveau der skal være for at vi kan komme ind og lave ravage i slutspillets afslutning.

Der er forventning om, at Thomas Sommer Arnoldsen måske kan være med igen, og at kamppausen mod TTH Holstebro og Skjern Håndbold har gjort det muligt. Der er ikke det store håb om at Marcus Mørk kan være med.

Denne 4. kamp er altafgørende for, om vi skal spille flere hjemmekampe i denne sæson under Skanderborg Håndbold, da vores Santander Cup kamp mod Skive skal spilles på udebane i juni måned.

Så skal vi sammen med Skjern drille lige netop TTH Holstebro kræver onsdagens opgør 2 point til hjemmeholdet.

Kampen vises på TV 2 Sport kl. 20:30 – med optakt fra ca. 20:10.

Se kampprogrammet her: http://www.issuu.com/e-sider/docs/skanderborghaandbol_2108_8445f?mode=embed

Ugens Kontra, som sendes torsdag kl. 22:00 på TV 2 Sport, har fuld fokus på det nye hold Skanderborg Aarhus Håndbold. Historien bag, og hvilke grønne følelser det har givet. Jens Christensen er med i den grønne trøje, og derudover bidrager Jesper Holm, Mathias Smed og Nick Rasmussen fra Skanderborg.

Jens Christensen

Website Security Test