Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Aalborg Håndbold 8.5.

Webredaktør, udgivet d. 7. maj, 2021

Vi skal forsvare vores statistik …..

Lørdagens kamp ude mod Aalborg Håndbold kl. 16:10 er ikke mere interessant for TV 2.

Kampen er, set med deres øjne, uden betydning efter resultaterne i onsdagens kampe, hvor vi tabte til TTH Holstebro og Skjern tog 1 point fra Aalborg Håndbold. Kampe uden placeringsmæssig betydning i slutspillet vises ikke på TV 2, så derfor er den planlagte visning taget af programmet.

For Nick Rasmussen og mandskabet er sagen dog en helt anden.

Vi har dels en statistik vi vil forsøge at holde fast i overfor Aalborg Håndbold, og så vil vi gøre vores til at slutte så godt spille- og resultatmæssig som muligt.

I de sidste 11 kampe mod Aalborg har vi 5 sejre, 4 nederlag og 2 uafgjorte kampe – så der er nok at tage fat i for at holde fast i den gode statistik.

Aalborg-spillerne kan også risikere at have andre ting i hovedet inden opgøret, da de står overfor 2 kampe i kvartfinalerne til Champions Leaque imod Flensburg. Kampe, der gælder den helt ultimative oplevelse for klubben, spillerne og hele Håndbold Danmark – nemlig Final4 i Köln.

Arkivfoto: Ole Nielsen

Vi kommer til opgøret med frisk mod på tingene. Vi fik en OK afslutning af TTH-kampen, hvor vi de sidste 7 minutter havde hele den unge garde på banen og vandt denne periode, samtidig med at alle spillerne kom på scoringslisten.

Aalborg Håndbold er i såvel forsvar som angreb styret af veteranen Henrik Møllgaard, og derudover er der bl.a. gensyn med tidligere Skanderborg spillere som: Buster Juul, Benjamin Jakobsen, Jonas Samuelsson og Andreas Holst.

Ingen tvivl om, at det bliver en svær kamp, men hele mandskabet går efter at slutte så professionelt som muligt, såvel i denne som i sidste kamp ude mod Skjern.

Vi skal være optimalt kørende når vi skal spille den sidste kamp i denne sæson ude mod Skive i Santander Cup.

Aalborg livestreamer kampen på deres Facebook – med optakt fra kl. 15:40

Jens Christensen, formand

Website Security Test