Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Det blev den sidste hjemmekamp i den grønne trøje.

Webredaktør, udgivet d. 6. maj, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 28-36 (14-17)

Den 4. kamp i slutspillet var hjemmekampen mod TTH Holstebro. En kamp der skulle give 2 point for at bevare håbet om en semifinaleplads.

Det skete ikke. Vi vidste, at modstanderne mødte med et frygtindgydende mandskab med rigtig mange profiler, men vi var opsatte på at følge dem til dørs.

Kampen startede helt lige og de første 10 minutter fulgte vi fint med, men efter 15 minutter var gæsterne kommet i front med 4 mål. Vi fik reduceret op til halvleg og var nede med 2 mål 14-16, men så satte Magnus Bramming lige turbo på en afslutning i sidste sekund til pausestillingen 14-17.

I anden halvleg skulle vi have fulgt op på den gode afslutning på første halvleg, men reelt døde kampen i de første 5 minutter, hvor TTH scorede hele 7 gange.

Vi havde svært ved at finde rytmen i angrebet, og var til tider for ivrige, hvilket medførte både nogle tekniske fejl, men også nogle afslutninger, der var overplacerede – i frygten for de lange arme og ben hos Sebastian Frandsen, som igen i denne kamp stod i vejen for rigtig meget. Hele 14 redninger blev han noteret for.

I den anden ende havde vi svært ved at komme på samme antal redninger. TTH-angriberne Allan Damgaard, Magnus Bramming, Aaron Mensing og Kay Smits var rigtig dygtige til at afslutte, og de gjorde det svært for såvel forsvar som målmænd. Disse 4 stod i alt noteret for 25 af TTH’s 36 scoringer.

I denne sidste halvleg i den grønne trøje på hjemmebane, var vi i en periode nede med 11 mål, men vi fik reduceret, og afsluttede meget sigende med hele den unge garde på banen. Således blev de sidste 5 mål scoret af nuværende og tidligere U19 spillere, og Thor Christensen, som efter en skadespause på 2½ år igen var på banen – fik både scoret og tilkæmpet sig et straffekast.

De unge fører an – Foto: Ole Nielsen

Hele 13 forskellige spillere kom på scoringslisten til vores 28 mål: Lars Skaarup 6, Mathias Bitsch 4, Mike Haack og Nikolaj A. Nielsen hver 3, Hákun West av Teigum, Thomas Sommer Arnoldsen og Cornelius Kragh alle 2 mål, Kristian Bonefeld, Mads Kalstrup, Lasse Højgaard, Magnus Haubro, Thor Christensen og Morten Balling hver 1 mål.

På lørdag skal holdet igen i aktion – på udebane mod Aalborg. En kamp, der for os ikke får den store indflydelse på stillingen i slutspillet, men vil blive spillet med samme tilgang som øvrige kampe understreger Nick Rasmussen – inden den kamp, der for ham efter 4 år vil være den sidste i ligaen med den grønne trøje – før der fra næste sæson kommer en blå trøje over det grønne hjerte.

Efter Aalborg venter sidste kamp – ude mod Skjern (i hvid udebane-trøje), og så afsluttes der med en Santander Cup kamp ude mod Skive enten 19. eller 20. maj – denne sidste kamp i sæsonen er lige p.t. den vigtigste for holdet.

Programmet Kontra vises i aften på TV 2 Sport kl. 22:00 med fuld fokus på det nye hold Skanderborg Aarhus Håndbold. Historien bag og hvilke grønne følelser det har givet. Jens Christensen er med i den grønne trøje, og derudover bidrager Jesper Holm, Mathias Smed og Nick Rasmussen fra Skanderborg.

Jens Christensen

Website Security Test