Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi fik ikke bund i vores forsvar …..

Webredaktør, udgivet d. 19. april, 2021

Referat TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold 34-29 (18-14)

Det, som lykkedes til næsten perfektion i den første slutspilskamp mod Aalborg Håndbold, var også et mål for kamp nr. 2 mod TTH Holstebro søndag aften.

Vi fik ikke bund i forsvaret, som Nick Rasmussen udtrykte det efter nederlaget på 34-29 – efter at vi havde været bagud ved pausen med 18-14.

Vi havde set frem til en lige kamp på det fysiske, men det rakte ikke denne gang, hvilket også gjorde betingelserne for redninger for vores 2 målmand svære. Det blev til 3 redninger i 1. halvleg, mod 10 redninger hos TTH, og det var den anden årsag til det klare nederlag – nemlig Sebastian Frandsen i TTH-målet.

Vi tilspillede os de chancer vi skulle, men de blev ikke omsat til scoringer. Så efter at vi havde fulgt fint med til 7-7 efter 12 minutters spil – fortsatte TTH med at score, og vi fik sværere ved at omsætte vores chancer til plus på måltavlen.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med at holde os på afstand – hele tiden var en margen på 4-6 mål. Vores målmænd fik bedre fat i denne halvleg, hvor de stod lige i antal redninger med Sebastian Frandsen.

Hos hjemmeholdet var den ny-udtagne landsholdsspiller Aaron Mensing en voldsom trussel med sine 9 scoringer.

På vores hold var Nikolaj A. Nielsen den mest sikre i sine afslutninger – dels fra stregen, men også 2 scoringer i tomt mål talte med til de i alt 8 scoringer, han satte ind.

Nikolaj A. Nielsen i gennembrud – Arkivfoto: Ole Nielsen

Vi manglede i vores angreb Thomas Sommer Arnoldsen til denne kamp, da han var sengeliggende derhjemme.

De 29 grønne mål blev scoret af: Nikolaj A. Nielsen 8 mål, Morten Balling og Cornelius Kragh hver 5, Mike Haack 3, Hákun Teigum og Kristian Bonefeld hver 2, og Lars Skaarup, Mads Kalstrup, Marcus Mørk og Mathias Bitsch hver 1 mål.

Vores næste kamp i slutspillet er på søndag d. 25. april kl. 18:00, hvor Skjern kommer på besøg.

Det er uden tvivl et såret mandskab vi får besøg af.  De er kommet fra deres 2 første slutspilskampe uden point. Senest tabte de med 9 mål til Aalborg Håndbold.

Jens Christensen

Website Security Test