Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborgs Ligakvinder færdiggjorde stort comeback

Webredaktør, udgivet d. 24. april, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Holstebro Håndbold 21-20 (7-12)

Tidligere i sæsonen har Skanderborgs Ligakvinder lavet flotte comebacks, men uden at det har givet sejr. I de allersidste minutter og ikke mindst spændende sidste sekunder, kunne det grønne hjemmehold dog sikre sig den anden sejr i kvalifikationsspillet. Resultatet sikrer ikke endeligt Skanderborg endnu en sæson i Ligaen, men kun et uafgjort resultat i morgendagens kamp ml. Randers og Horsens kan sætte en midlertidig stopper for dét.

Uden at overdrive spillede vi angrebsmæssigt en forfærdelig 1. halvleg. Vi skulle 23 minutter ind i kampen, før vi lavede vores blot andet mål i det stationære angreb. Vi fik så lige stabiliseret det hele lidt inden pausen, så vi ’kun’ var bagefter med 5 mål ved pausen.

2. halvleg var en helt, helt anden oplevelse. Selvom vi kom ned med 6 mål, kæmpede vi os langsomt tilbage i kampen. Et forsvar, der var i stand til at omstille sig til at skulle dække offensivt, skal virkelig have ros. Vi begik selvfølgelig fejl, men alle arbejdede meget hårdt defensivt. Samtidigt begyndte vi at få styr på det angrebsmæssigt med noget simpelt spil, men meget større omtanke og bedre afslutninger. Og så holdt vi, igen, hovedet koldt i afslutningen af kampen, og kunne gå derfra med 2 point.

Og så til det uundgåelige: Sejren er super vigtig for os, for det kan jo vise sig at være nok. Men uanset hvad skal vi til Horsens på lørdag og levere endnu en god præstation. Worst case er jo bare, at vi selv har vores ligachancer i hænderne, og det er vi egentlig ret trygge ved. Vi er inde i en god periode, og den skal vi forsøge at holde fast i og spille endnu en god kamp mod Horsens” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs næste kamp er i Horsens på lørdag d. 1. maj kl. 14:30 i kvalifikationsspillets 5. og sidste kamp. Forhåbentligt er det også sæsonens sidste kamp for Skanderborgs Ligakvinder, og ellers venter EH Aalborg eller SønderjyskE i tre kampe om en plads i næste sæsons Kvindeliga.

Skanderborgs målscore: Sofia Deen 5, Emilie Ytting 4, Stine Kristensen 3, Stine Baun 3, Sarah Kirkeløkke 1, Emilie Bech 1, Alberte Ebler 1, Thea Rasmussen 1, Emma Ernst 1 og Sarah Stougaard 1.

Website Security Test