Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Ajax København – Skanderborg Håndbold 23-19 (9-6)

Webredaktør, udgivet d. 10. april, 2021

Skanderborg-sejr udeblev efter et ellers flot comeback

Ajax København stoppede Skanderborg Kvindeligas ellers flotte periode. En præstation der angrebsmæssigt var under niveau gav et fire-måls nederlag, og selvom Skanderborg gik fra at være bagud med 7 mål til kun ét enkelt midt i anden halvleg, kom de aldrig tættere på:

Vi kom rigtig, rigtig skidt fra start i begge halvlege. Vi kom bagud 3-0 og skulle knap 7 minutter ind i kampen, før vi fik scoretvores første mål. Resten af halvlegen blev heller ikke nogen målfest, og vi har da også selv forventninger om, at vi bør kunne gå til pause med mere end 6 mål.

2. halvleg startede lige så skidt: Fra 9-6 ved pausen gav nogle hurtige scoringer i tomt mål en Ajax-føring på 14-7. Herfra kæmpede vi os dog flot tilbage i kampen, og var kun nede 16-15 og havde flere gange muligheder for at komme tilbage – bl.a. pga. et stabilt forsvar:

Den umiddelbare registrering viser, at vi lukkede 10 mål ind på kontra, men dermed også kun 13 mål i vores stationære forsvar. Godt forsvarsarbejde og nogle gode redninger holdt os inde i kampen næsten hele vejen. Derfor er det også angrebsspillet, vi skal hjem og kigge på.

Det er på med arbejdshandskerne. Jeg synes ikke helt, at vi var oppe at ringe til træningerne i den forgangne uge, men ellers har vi både spillet og trænet på et rigtig højt niveau. Det skal vi finde tilbage til, for så spiller vi håndbold på et rigtig højt niveau.” siger træner Peter Jagd.

Nu venter der en kort landsholdpause uden kampe (men fortsat masser af træning for Skanderborgs Ligakvinder). Derfor er næste hjemmekamp lørdag d. 24. april kl. 15:00 mod Holstebro Håndbold i den tredje kamp i kvalifikationsspillet.

Skanderborgs målscorere: Emilie Ytting 5, Sofia Deen 4, Mathilde Storgaard 3, Stine Baun 3, Stine Kristensen 2, Katrine Larson 1 og Emilie Bech 1.

Website Security Test