Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Stine Baun

Webredaktør, udgivet d. 21. april, 2021

Stine Baun fortsætter i grønt

Til den kommende sæson får Skanderborgs Ligakvinder igen fornøjelsen af at have Stine Baun på holdkortet. Stine har tidligere spillet i bl.a. den tyske Bundesliga, og går nu ind i sin 3. sæson i klubben. Det er noget, der virkelig glæder trænerteamet:

At vi får endnu en sæson med Stine Baun er virkelig en god nyhed. Udover den rutine Baun kommer med, har hun med sin voksende rolle en stor andel i den flotte sæson, vi indtil nu har spillet. Først og fremmest skyder hun straffekast med stor kvalitet, og er faktisk den mest scorende spiller på straffekast i Bambusa Kvindeligaen. Men også hendes bidrag defensivt har virkelig gjort en forskel, og det har vi en forventning om, at hun også kan gøre næste år. Derudover skal vi skærpe og udvikle hendes kontrafase, hvor vi qua hendes skudkompetencer også kan se et stort bidrag” siger træner Peter Jagd.

Stine Baun siger selv:

Jeg er glad for, at vi er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet. Jeg trives rigtig godt med pigerne, trænerteamet og det miljø, der er i Skanderborg Håndbold. Her får jeg lov at kombinere mit fuldtidsarbejde med håndbold på allerhøjeste plan. Jeg har fået en anderledes rolle med et større ansvar i forsvaret, end jeg tidligere har været vant til, men den er jeg topmotiveret for at videreudvikle. Så jeg ser frem til endnu en sæson i den grønne trøje

Vi er glade for, at vi også til næste sæson har Stine Baun på holdet!

Website Security Test