Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Steinunn Hansdottir

Webredaktør, udgivet d. 22. april, 2021

Steinunn kommer ”hjem” til Skanderborg Håndbold

Steinunn vender i den kommende sæson tilbage til Skanderborg håndbold, hvor hun blandt andet spillede i ligakvindernes første ligasæson. Steinunn skal i den kommende sæson danne makkerpar med Emilie Ytting på venstre fløj over det forventer vi os rigtig meget af.
Steinunn har i denne sæson spillet i Vendsyssel og hvor hun har haft en rigtig flot udnyttelse af de chancer hun har fået. Derudover kommer hun med en god del erfaring fra ligaen som altid er værdifuld på et ungt hold som vores.

Trænerteamet fortæller:

”Da det blev klart at vi havde muligheden for at tilknytte Steinunn på holdet i den kommende sæson var vi ikke et øjeblik i tvivl. Steinunn har leveret en meget flot sæson, og vi er helt sikre på at hun bliver et stort aktiv for os i den kommende sæson. Gennem vores snakke med Steinunn har vi virkelig fået et godt indtryk og er slet ikke i tvivl om hun vil passe rigtig godt ind i det kollektiv der er i Skanderborg.

Vi er enormt glade for at have Steinunn med på holdet i den kommende sæson, og glæder os meget til samarbejdet.

Steinunn fortæller:
”Jeg ser frem til at vende tilbage til Skanderborg Håndbold. Skanderborg er en god klub med et rigtig godt træningsmiljø, hvor dygtige og engagerede trænere udvikler spillere på stribe. Deres koncept og ambitioner for kommende sæson matcher mine håndboldmæssige forventninger, og jeg ser en stor mulighed for at jeg kan udvikle mig som håndboldspiller. Jeg glæder mig meget til at møde mine nye holdkammerater samt at bidrage med en masse energi både på og udenfor banen”.

Vi ser frem til at byde Steinunn tilbage til Skanderborg.

Website Security Test