Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Sofia Deen

Webredaktør, udgivet d. 14. april, 2021

Sofia Deen drager mod nye eventyr

Når denne sæson er færdigspillet, bliver det desværre også et farvel til Sofia Deen i den grønne trøje. Sofia Deen har særligt de sidste to sæsoner været en kæmpe profil på Skanderborgs Kvindeligahold, og hun efterlader sig uden tvivl et stort tomrum.

Sofia Deen har været i Skanderborg i mange år. Hun startede på Skanderborg Håndbold Elite Akademi, SHEA som 2. års U16-spiller og rykkede op på senior da hendes ungdomstid var færdig. Hun har dermed både spillet i 1. Division og Liga for Skanderborg Håndbold.

Med en erklæret målsætning om at sende vores spillerne dygtigere ud af døren end da de kom, er det også altid med stolthed at de sendes afsted til klubber med større økonomi.

Vi har haft en god og ærlig dialog hele vejen med Sofia, og det har hele tiden været et ønske fra Sofia’ side at komme ud og få en ny håndbold oplevelse, hvis det rigtige tilbud kom.

Vi takker Sofia for hendes store indsats i den grønne trøje, og vil nyde de resterede kampe, hvor vi stadig har fornøjelsen af at have hende på holdet.
-Held og lykke fremover.

Website Security Test