Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Henriette Hansen

Webredaktør, udgivet d. 20. april, 2021

Henriette Hansen skifter til Skanderborg Håndbold

Det er med stor glæde og stolthed at vi kan fortælle at den dygtige højre fløj Henriette Hansen i den kommende sæson er at finde i Skanderborg Håndbold. Henriette har de seneste to sæsoner spillet i Vendsyssel Håndbold, derudover har hun liga erfaring både fra Ringkøbing og Herning Ikast. Der er med andre ord en rutineret makker Emilie Bech får på højre fløj til den kommende sæson.

Træner Jeppe Vestergaard fortæller:

”Vi har været inde i en god proces omkring holdsammensætning til den kommende sæson, og i den forbindelse har Henriette stået utrolig højt på vores liste. Henriette er en hurtig og eksplosiv fløjspiller og hun vil uden tvivl kunne bidrage positivt til vores spil. Derudover kommer hun med en god portion erfaring som altid er vigtig på et ungt mandskab som vores.

Vi er enormt glade for at have Henriette med på holdet i den kommende sæson, og glæder os meget til samarbejdet.

Henriette fortæller:
”Jeg har valgt at spille i Skanderborg Håndbold, da jeg synes de har et interessant koncept. De udvikler spillere og her ser jeg en unik mulighed for at dygtiggøre mig, og dermed give mig kompetencer til at opnå mine mål og drømme indenfor håndbold”.

Vi ser frem til at byde Henriette velkommen i Skanderborg.

Website Security Test