Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Cecilie Mørch Hansen

Webredaktør, udgivet d. 23. april, 2021

Cecilie Mørch Hansen skifter til Skanderborg Håndbold

Cecilie Mørch Hansen skifter efter denne sæson Aarhus United ud med Skanderborg Håndbold. Det er ikke hverdag at Skanderborg Håndbold formår at tilknytte en spiller af Cecilies kaliber, og det er derfor med stolthed at det endelig er lykkes. Cecilie kommer med stor erfaring fra mange sæsoner i den danske liga og erfaring fra den Norske liga. Der er ingen tvivl om vi kommer til at drage stor nytte af hendes store erfaring og rutine i den kommende sæson.

Trænerteamet fortæller:

”Vi har haft et stort ønske i trænerteamet om at finde en spilstyrende bagspiller med stor rutine, som kan være med til at tage ansvar i pressede situationer. Vi er derfor enormt glade for at det er lykkes at lave en aftale med Cecilie for den kommende sæson. Cecilie passer perfekt ind i det hurtige presspil som vi spiller i Skanderborg og har stærke kompetencer både på hendes dueller og nærskuddet. Derudover får hendes medspillere uden tvivl også gavn af hendes evne for assist.

Cecilie fortæller:
”Jeg glæder mig til at spille i Skanderborg næste sæson, da jeg ser det som en klub med nogle gode rammer og sunde værdier, hvor jeg håber at kunne få lov til at udnytte nogle af de kompetencer, jeg har fået gennem årene. Der virker som en flok piger (og trænere) der arbejder hårdt og hver dag gerne vil blive bedre. Det tiltaler mig. Derudover giver det mig mulighed for forsat at få arbejde, sport og privatliv til at gå op i en højere enhed”.

Vi ser frem til at byde Cecilie velkommen til Skanderborg.

Website Security Test