Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt TTH Holstebro 18.4.

Webredaktør, udgivet d. 16. april, 2021

Kan vi åbne deres forsvar?

Nick Rasmussen er spændt forud for søndagens kamp mod TTH Holstebro i Gråkjær Arena.

Det er finalekamp nr. 2 af 6 i det slutspil vi har haft som mål at være en del af – ikke kun som 1 af 8 hold, men som et hold, der kan skabe nogle af de overraskelser, som vi alle elsker at være en del af.

Det skete i vores første kamp mod Aalborg Håndbold sidste søndag, hvor den flotteste kamp til dato i sæsonen, med sejren på 4 mål mod de danske mestre, kastede overraskelse nr. 1 af sig.

Opgaven søndag bliver mindst lige så vanskelig. Hjemmeholdet er nok det hold og det mandskab, som på forbilledlig vis bedst har kunnet løse udfordringen med tunge skader fra nøglespillere – og hvor dygtige og garvede spillere som Kay Smits og Magnus Bramming har taget ansvar, og fået det hele til at lykkes, således at holdet fortjent fik sin 3. plads i grundspillet.

TTH spiller et meget fysisk spil i forsvaret, og det er her prøven skal bestås. Vi har fået det bedre og bedre imod TTH, og har spillet tæt ved lige op i de seneste kampe mod dem – og det sidste opgør i Orangeriet blev endda vundet af os.

Arkivfoto: Ole Nielsen

TTH’s første kamp mod Skjern var netop et eksempel på dette – i en match, som de trak sig sejrrigt ud af, således at de nu ligger øverst i gruppe 2 med i alt 3 point, inden vi træder ind på arenaen.

Det at få lukket deres forsvar op bliver ikke nogen let opgave, men det at spille en fysisk kamp bekommer Nick Rasmussen rigtig godt.

På vores eget mandskab er alle mand klar og glæder sig til igen at komme i kamp i disse tætte og svære kampe.

I ugens løb har træningen for Marcus Mørk været droslet lidt ned, men han er klar til kampen i et vist omfang.

Hos TTH forventes Christoffer Cichosz ikke at kunne være med – efter den skade han pådrog sig i Skjern-kampen.

Jens Christensen

Website Security Test