Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt til 3. runde i kvalspillet mod Ajax Kbh.

Webredaktør, udgivet d. 7. april, 2021

Optakt Bambusa Kvindeligaen 3. runde i kvalifikationsspillet, AJAX København – Skanderborg Håndbold, lørdag 10/4 kl. 14.00 i Bavnehøj Arena

Lørdag eftermiddag skal vi igen i ilden når vi drager til København og møder Ajax. Ajax København har over et par sæsoner formået at bide sig fast i ligaen. Denne sæson er ingen undtagelse og Ajax har endnu en gang præsteret utrolig flot.

Vi skal i lørdagens kamp særligt holde øje med profilerne Stine Nørklit og Stine Eiberg, som uden tvivl vil komme til at drille vores forsvar. Derudover har Sofie Bardrum på stregen spillet en utrolig flot sæson. Vi havde sidst vi mødte Ajax en hård dag på kontoret og det er klart at vi ønsker at revanchere den kamp vi spillede derovre i februar hvor vi tabte stort.

For os handler det om at levere en god præstation som vi gjorde i den første kamp i kvalspillet mod Randers. Her bød mange spillere ind, og vi spillede en af de kollektivt bedste kampe i denne sæson. Det har kunne mærkes siden, og vi har oplevet at det er lykkes os at løfte niveauet til træning.  

For at kunne byde Ajax op til kamp skal vi endnu engang stå godt rent defensivt. Dernæst er det vigtigt at alle er klar til at byde ind offensivt og har modet til at gå mod mål og afgøre nogle bolde.
Men vigtigst af alt handler det om at vi tager til Ajax med troen på vi kan levere en god indsats igen, vi har fået en fantastisk start på kvalspillet og den vil vi arbejde benhårdt på at følge op på med en god kamp mod Ajax.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test