Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern 25.4.

Webredaktør, udgivet d. 23. april, 2021

Et hold med højt topniveau

I vores 3. kamp i slutspillet tager vi søndag kl. 18:00 imod Skjern Håndbold i Fælledhallen – i en kamp der vises på TV 2 Sport.

Skjern er er hold med et meget højt topniveau siger Nick Rasmussen om rundens modstander.

De endte foran os i grundspillet på en 6. plads, men er ikke kommet så godt fra start i slutspillet, hvor de endnu ikke har fået point.

Vi fik med vores sejr i første kamp mod Aalborg Håndbold en rigtig flot start på slutspillet.

Selvom det ikke blev til point i udekampen mod TTH Holstebro, er Nick godt tilfreds med vores præstationer i slutspillet indtil nu, og det skal der bygges videre på, når Skjern er søndagens modstander.

Arkivfoto: Ole Nielsen

De har aktører, der har været med i dette game i mange år – i skikkelse af markante spillere som René Rasmussen, Anders Eggert, Eivind Tangen, Bjarte Myrhol og Jesper Konradsson. Spillere, som tilsammen kan levere på et rigtig højt niveau, og når det lykkes, er det helt fortjent, at holdet er med i kampen om placeringerne for at komme i semifinalerne.

Men det bliver svært for både Skanderborg og Skjern at ryste de 2 andre hold i gruppe 2, som lige p.t har indtaget de 2 første placeringer – og dermed ligger til at være deltagere i semifinalerne.

Hos vores egne skal der som tidligere nævnt bygges videre på det gode spil – og ellers holde snuden i sporet og forfølge de muligheder, der ligger.

Der er forventning om, at Thomas Sommer Arnoldsen kan være med igen, og at kamppausen mod TTH Holstebro har gjort det muligt. En anden ubekendt, vi har lige nu, er Marcus Mørk, som ikke har kunnet træne med i en periode, men dog var med i korte perioder i sidste kamp.

Jens Christensen, formand

Website Security Test