Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt kval Horsens HE

Webredaktør, udgivet d. 29. april, 2021

Optakt Bambusa 5. runde af kvalifikationsspillet i Kvindeligaen, Horsens HE – Skanderborg Håndbold, lørdag 1/5 i Forum Horsens kl. 14:30

Lørdag eftermiddag venter Horsens i sidste kvalifikationskamp, i en kamp der er fuldstændig uden betydning for begge hold.

Vi har præsteret flot i kvalifikationsspillet og slået til på de muligheder vi har fået. Derfor har vi også allerede nu sikret os en sæson mere i ligaen hvilket vi er utrolige glade for og stolte over. Vi kan næsten ikke tro at vi kan gå til Horsens i sidste kamp uden nerver, og bare nyde den sidste kamp i denne sæson. Men vi er utrolig glade for at vi ikke skal ud og spille nedrykningspilskampene mod Sønderjyske eller Aalborg EH, som begge hold ser ud til at være godt kørende. 

 Kampene mod Horsens er altid nogle af de opgør man ser utrolig meget frem til. Horsens er gennem sæsonen måske ikke helt præsteret det mange havde forventet af dem inden sæsonen. De to foregående opgør er endt med en sejr til hvert hold, og vi vil kæmpe for at slutte af med endnu en sejr.

På Horsens holdet er det som altid den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén der fører an. Derudover venter tidligere Skanderborg profiler Celine Holst og Trine Knudsen, samt kommende Skanderborg keeper Claudia Rompen.
Vi vil forsøge at dække godt op, og så handler det om at vi kan spille os igennem Horsens aggressive forsvar. Vi kommer med stor tro på os selv og vil nyde at vi kan spille frit i kampen.

Kampen livestreames efter sigende desværre ikke.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test