Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Holstebro Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 23. april, 2021

Optakt Bambusa kvindeligaen, Kvalifikationsspil 4. runde, Skanderborg Håndbold – Holstebro Håndbold, lørdag 24/4 kl. 15.00 i Fælledhallen

Lørdag skal vi endnu engang i kamp oven på en kamppause på 14 dage, når Holstebro Håndbold gæster Fælleden. Det er tredje gang i denne sæson og de to første opgør har været uhyggeligt tætte begge to. Der venter derfor uden tvivl en hård og forhåbentlig spændende kamp lørdag eftermiddag, hvor vi med en sejr kan bringe os et meget stort skridt nærmere endnu en sæson i Bambusa Kvindeligaen. Holstebro er særligt drevet af en stærk bagkæde, der kommer med stor fysik dernæst er Ditte Vind på mål altid en sikker sidste skanse. Derudover bliver ligeledes et glædeligt gensyn med tidligere Skanderborg og SHEA spiller Caroline Svarre.

For vores eget vedkommende skal vi igen spille noget af det spil vi har haft fat i på det seneste, hvor alle byder ind og kommer med stor vilje og mod til at afgøre situationer. Vi skal gå ind med troen på os selv, vi har det som regel altid godt med Holstebro og føler vi står godt til dem. Derfor har vi også en stor tro på os selv i forhold til lørdagens kamp. Det bliver vigtig vi kommer med noget af den fart og den speed vi ved det kræves for at skabe gode chancer. Derudover skal vi fokusere på os selv og være klar til at arbejde stenhårdt i 60 minutter.

Vi er klar til kamp og vi glæder os helt vildt til at spille på hjemmebane igen.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test