Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt – Bjerringbro-Silkeborg

Webredaktør, udgivet d. 2. april, 2021

Vi møder rækkens mest formstærke mandskab.

Sidste spillerunde i HTH Herreligaen er for vort vedkommende hjemmekampen mod BSH Påskedag, d. 4. april kl. 15:30.

Den 26. runde i grundspillet spilles samtidigt for alle 14 hold, og der er stadig placeringer på spil inkl. kampen om at få de eftertragtede point med over i slut- og i kvalifikationsspil.

Hovedkampen i denne sidste runde er mellem Aalborg Håndbold og TTH Holstebro, som begge kæmper om en evt. 1. plads – eller 2. pladsen i rækken. Lige så spændende er de 2 opgør, hvor bundholdene TMS Ringsted og Lemvig-Thyborøn er involverede. TMS Ringsted møder Ribe-Esbjerg, og Lemvig-Thyborøn skal op imod Kolding. Inden kampene er Lemvig-Thyborøn placeret med 1 point over TMS Ringsted, og kan dermed selv sikre sig adgang til kvalifikationsspillet.

Vores modstander BSH har, efter en svingende start på sæsonen, spillet sig op til at være rækkens mest stabile mandskab. Holdet fik et skrivebords-gok i nødden, da de havde haft en spiller på holdkortet, som ikke var registreret med spillercertifikatet i Hånd-office. Det betød et minus til BSH på 6 point – men på banen er det uomtvisteligt, at holdet i lang tid har præsteret stabilt på et højt niveau.

Når vi åbner dørene til Orangeriet møder vi en modstander, som har 10 sejre i træk på CV’et, og vi skal i Skanderborg nyde at få endnu en oplevelse med holdets omdrejningspunkt Sebastian Skube – inden han forlader de danske håndboldarenaer for at fortsætte karrieren i Frankrig. Han har mange gange delt vandene med sin tilgang, men en spiller af internationalt format det er han.

KOM SÅ GRØN – Arkivfoto: Ole Nielsen

Der bliver også gensyn med en af de danske VM-Guldvindere i Nikolaj Øris, ligesom Skanderborg-kendingene Kasper Larsen i målet – og på bænken Peter Bredsdorff-Larsen, som med sæsonens udgang afslutter en 7-årig trænergerning i Silkeborg.

Vi går selv ind til kampen med uafgjort 35-35 mod topholdet GOG som den seneste præstation – hvor vi kom tilbage i sporet efter 2 ikke godkendte kampe. En kamp hvor vi kunne have taget 2 point med hjem, men var tilfredse med at udligne i vort sidste angreb.

VI er placeret som nr. 6, og står dermed til at gå ind i slutspilspulje 2, hvor holdene placeret som nr. 2 – 3 – 6 og 7 i grundspillet mødes.

Vi avancerer til 5. pladsen, hvis vi slår BSH, og Århus Håndbold samtidig vinder ude mod SønderjyskE – som fik en målmæssig øretæve i deres seneste kamp, hvor BSH vandt med 37-18.

Vores første opgør mod BSH endte 30-30 efter en tæt kamp.

Jens Christensen

Website Security Test