Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt – Aalborg Håndbold 11.4.

Webredaktør, udgivet d. 9. april, 2021

Danmarksmestrene kommer på besøg …..

Starten på slutspillet er en kamp mod den absolutte top i dansk herrehåndbold i de sidste 2 år – Aalborg Håndbold. Gæsterne endte på 2. pladsen i grundspillet, mens vi kommer med en placering som nr. 7.

Aalborg Håndbold er samtidig det danske herremandskab, som igennem de seneste år har præsteret bedst på den europæiske scene med deres flotte og overraskende resultater i Champions League. I onsdags spillede de sig således, med en samlet sejr over FC Porto, videre til kvartfinalen.

Det er også det hold i Danmark der møder med flest landsholdsspillere på holdkortet.

Et forhold, der havde afgørende betydning, da vi mødte holdet i den første kamp efter VM-pausen, og hvor vi kunne trække os ud af opgøret med en sejr på 4 mål.

Arkivfoto: Ole Nielsen

Holdet er i såvel forsvar som angreb styret af veteranen Henrik Møllgaard, og derudover er der bl.a. gensyn med tidligere Skanderborg spillere som Buster Juul, Benjamin Jakobsen og Jonas Samuelsson.

Vi selv må siges at ligge i baghjul i forhold til de mandskaber vi er oppe imod i slutspillets pulje 2, som også tæller TTH Holstebro og Skjern Håndbold.

Sammenhold og jubel – Arkivfoto: Ole Nielsen

Hele holdet glæder sig meget til at komme med i dette spil, hvor målet er en plads i semifinalen – men det kræver at de ting, der skal forfines og justeres, lykkes her op til den første kamp.

Kampen vises på TV 2 Sport kl. 20:00 – med optakt fra kl. 19:50

Se kamp-programmet her: http://www.issuu.com/e-sider/docs/skanderborghaandbol_2106_22bb5?mode=embed

Jens Christensen, formand

Website Security Test