Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Årets bedste og flotteste kamp

Webredaktør, udgivet d. 12. april, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Aalborg Håndbold 30-26 (14-14)

Synd, at ikke flere kunne være inde i varmen søndag aften kl. 20:00, hvor vi tog hul på slutspillet i HTH herreligaen med en kamp mod de danske mestre fra Aalborg.

En kamp der blev vundet med 30-26 efter lige 14-14 ved pausen.

Vores statistik mod Aalborg Håndbold siger nu i de sidste 11 kampe: 5 sejre, 4 nederlag og 2 uafgjort.

En situation, Jan Larsen fra Aalborg var helt bevidst om både “før og efter” – da vi sagde tak for kampen til chefen for Danmarks mest profilerede hold, som netop havde sikret sig adgang til kvartfinalerne i Champions League – og ellers indskriver profilspillere på stribe i truppen.

Fra kampens start var vi helt klar – der blev fokuseret 100% på opgøret, og der blev leveret fra 1. fløjt. Foran 7-2 efter 10 minutter og 9-6 halvvejs i 1. halvleg. Gæsterne kom på lige 9-9 efter 20 minutter – og også foran, da vi var inde i en scoringspause på 10 minutter.

Vi kom dog i balance ved pausen på et drømmehug fra Morten Balling i halvlegens sidste sekund.

Morten Balling i aktion – Arkivfoto: Ole Nielsen

I anden halvleg kom vi også bedst fra start, og da Kristoffer Laursen samtidig rullede gardinet ned – med hele 10 redninger i løbet af de 30 minutter …. var mulighederne for den store overraskelse til stede.

Hele halvlegen blev der spillet 7 mod 6 – med meget tålmodigt og rigtig godt dirigeret angrebsspil af Morten Balling og Thomas Sommer Arnoldsen, som virkelig havde ”is i maven” indtil streg- og fløjspillere var klar til afslutning.

Mads Kalstrup som målscorer i 7 mod 6 spillet – Foto: Ole Nielsen

Med kampens resultat lever drømmen om semifinalen fortsat inden næste slutspilskamp ude mod TTH Holstebro på søndag d. 18. april kl. 18:00.

Kristoffer Laursen fik som kampens spiller helt fortjent Føtex-flasken.

Lars Skaarup i svæv ind over stregen – Arkivfoto: Ole Nielsen

Skanderborgs målscorere: Lars Skaarup og Morten Balling hver 5, Thomas Sommer Arnoldsen og Mike Haack hver 4, Nikolaj A. Nielsen og Cornelius Kragh hver 3, Kristian Bonefeld, Mads Kalstrup og Mathias Bitsch hver 2.

Jens Christensen

Website Security Test