Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi havde ikke is i maven ….

Webredaktør, udgivet d. 17. marts, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Fredericia Håndboldklub 30-32 (14-18)

Nick Rasmussen var rolig efter kampen – efter især en 2.halvleg, hvor der blev talt med store bogstaver i kampen mod Fredericia.

En kamp, hvor vi skulle have haft det sidste point for at være helt sikker på slutspillet, men det point kom ikke.

Gæsterne vandt kampen med 32-30 efter en føring på 18-14 ved pausen.

Det Nick råbte ad, var ikke dommere eller modstandere – det var hans egne spillere, der ikke leverede, når muligheden for at trække det ene point hjem var der.

Fredericia har stadig en lille mulighed for at komme i slutspillet, da de mangler 3 kampe – men deres fokus er at sikre sig 2 point til kvalifikationsspillet. Holdet mangler at møde GOG 2 gange og Lemvig-Thyborøn 1 gang.

Vi mangler GOG ude – og i sidste runde BSH hjemme.

En sejr til os havde givet os muligheden for at kigge helt op efter en plads i top4, men det virker ikke sandsynligt nu.

Foto: Ole Nielsen

Kampen startede lige, men hurtigt lagde Fredericia fra land med hurtigt angrebsspil og gode afslutninger fra bl.a. Anders Martinusen – og gæsterne kom efter 10 minutter foran med 3 mål.

Efter 15 minutters spil og bagud med 2 mål, kom Kristoffer Laursen ind og afløste Salah Boutaf, og Kristoffer lagde flot ud med 4 redninger i streg. Vi kom på lige med 5 minutter igen af 1. halvleg, men derefter stod vi ikke godt nok i forsvaret, og Fredericia kunne gå til pausen foran med 4 mål.

Fra anden halvlegs start holdt spillerne fra fæstningsbyen skansen, og kom yderligere foran, inden vi midt i halvlegen igen fik kontakt ved 24-24. Med 10 min. igen kom vi foran for første gang med 27-26 – men så var det, at vi ikke havde is i maven i den resterende del af kampen.

Der blev afsluttet lidt ufornuftigt, og Mikkel Løvkvist var også en god sidste bastion for Fredericia, som igen trak fra – inden vi til sidst med 2 scoringer fik reduceret til slutfacit 30-32.

Der kom kun 1 udvisning i kampen – og den tilfaldt gæsternes Nicolaj Nørager.

Der var gode målmandspræstationer i begge ender, hvor Kristoffer Laursen kom på en redningsprocent på 43 med 15 redninger på 35 forsøg.

Foto: Ole Nielsen

Fredericia afsluttede 47 gange mod mål, hvor vi kun havde 42 forsøg inden for rammen.

Mike Haack og Lars Skaarup scorede 5 mål hver og Nikolaj A. Nielsen 4. Morten Balling, Cornelius Kragh og Mathias Bitsch alle 3 mål, Hákun Teigum, Kristian Bonefeld og Morten Balling hver 2 og Thomas Sommer Arnoldsen 1 mål.

Jens Christensen

Website Security Test