Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tilbage i sporet – point på kontoen

Webredaktør, udgivet d. 27. marts, 2021

Referat GOG – Skanderborg Håndbold 35-35 (17-20)

Efter 6 sejre i træk og 2 nederlag – skulle vi møde GOG i lørdagskampen på TV2 hovedkanalen, og det blev som ventet en spændende match.

De seneste 9 opgør er alle endt inden for en målforskel på 3, og denne var ikke en undtagelse.

Vi sluttede lige med 35-35 efter at vi havde ført med 20-17 ved pausen.

Kampen i Skanderborg endte med et nederlag på 1 mål efter en helt fri afslutning til sidst, men denne gang scorede vi det sidste mål til 35-35, efter at vi havde ført kampen fra det 15. til det 54. minut.

Nick Rasmusen var efter kampen tilfreds med det ene point.

Vi kom tilbage i sporet og havde igen fat i de rigtige dyder med de små forskelle i spillet. Forsvaret stod godt, men udvisnings-minutterne var dyre for os. Vi havde 6 udvisninger, hvor hjemmeholdet nøjedes med 2. De fik ”til gengæld” 8 straffekast, hvor vi fik 5.

I målet stod vi klart bedst med hele 15 redninger imod deres 6 – ifølge statistikken fra Live Score, som måske ikke var helt 100% rigtig.

Kampen startede helt lige, men fra det 15. minut bragte vi os i front, og denne føring holdt vi fat i helt frem til slutningen af kampen. På et tidspunkt i 2. halvleg førte vi med hele 5 mål, men alligevel var Nick tilfreds med udfaldet af kampen, som viste at vi er tilbage efter 2 kampe, hvor vi ikke har præsteret som vi gerne ville.

Med det ene point kom vi igen tilbage på 6. pladsen, som Skjern i 1 time havde erobret efter deres sejr over Ribe-Esbjerg.

Arkivfoto: Ole Nielsen

Sidste runde i grundspillet spilles søndag den 4. april kl. 15:30, hvor vi får besøg af BSH, som lige nu er ubesejret i 10 kampe.

Målscorere for Skanderborg: Morten Balling 6, Mike Haack 5, Thomas Sommer Arnoldsen, Marcus Mørk og Cornelius Kragh hver 4, Nikolaj A Nielsen, Kristian Bonefeld og Mathias Bitsch alle 3, Lars Skaarup 2 og Mads Kalstrup 1.

Jens Christensen

Website Security Test