Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse Caroline Rasmussen

Webredaktør, udgivet d. 17. marts, 2021

Caroline Rasmussen tager endnu en sæson i grønt

Caroline Rasmussen er også i den kommende sæson at finde i  Skanderborg Håndbold. Caroline kom til Skanderborg inden den indeværende sæson, efter hun i nogle sæsoner havde markeret sig i 1. Division for Sønderjyske.

Caroline kom med god fysik, og tilførte i efteråret vores spil en god ro og omtanke. Dernæst kom Caroline med skud af god kvalitet, og både højre fløj og stregen nød godt af hendes overblik. Vi ser desværre ikke Caroline tilbage på banen i denne sæson, men vi glæder os nu endnu mere til at se hende tilbage i den kommende sæson

Trænerteamet udtaler:
”Vi er enormt glade for at Caroline bliver endnu en sæson og fortsætter det arbejde vi har påbegyndt. Caroline har virkelig taget springet fra 1. Division til ligaen flot, og vi forventer os meget mere af hende når hun er tilbage på banen efter endt genoptræning og barsel. Caroline passer godt ind i de værdier vi gerne vil stå for i Skanderborg, hvor hårdt kollektivt slid er et must hver eneste gang vi går på banen.

Caroline begrunder selv valget for at blive endnu en sæson i Skanderborg:

“Nu stoppede min sæson desværre før tid grundet en ankel operation. Så da Skanderborg gav mig muligheden for at sætte min underskrift for et år mere kunne jeg ikke være gladere. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme på banen igen – det gør genoptræningen lidt “sjovere” når jeg ved hvilket fantastisk hårdtarbejdende hold der er at komme tilbage på. Det hele køreturen værd fra Aabenraa at komme op til både mine skønne holdkammerater og alle dem i og omkring Skanderborg Håndbold”

Website Security Test