Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt mod Herning Ikast Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 8. marts, 2021

Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – HIH, onsdag 10/3 i Fælledhallen kl. 20.00

Onsdag aften venter sidste kamp grundspillet når Herning Ikast kommer på besøg.

Onsdagens kamp er uden placeringsmæssig betydning for begge hold, det stod allerede onsdag aften i sidste uge klart at vi skal spille kvalifikationsspillet der starter sidst på måneden.

Det har naturligt været et stort mål at undgå direkte nedrykning, og det er derfor dejligt vi ikke går ind i sidste runde med kniven for struben. Dog er kampen onsdag ikke uden betydning, da det efter et svingende forår er vigtigt for os at få et godt afsæt ind til de vigtige kampe i kvalifikationsspillet.

Vi spillede onsdag mod Randers en rigtig fin kamp og det er de takter vi skal bygge videre på. Vi skal komme med et hurtigt og aggressivt angrebsspil, og dernæst være klar til at komme med en enorm fight for at modstå den store fysik Herning Ikast kommer med. Angrebsmæssigt vil vi uden tvivl møde en vekslen mellem 6:0 og 5:1 forsvar og det kræver omtanke om disciplin i forhold til vores aftaler. Defensivt skal vi særligt modstå den norske power bagkæde med Stine Skogrand, Ingvild Bakkerud og Helene Fauske.

Vi ser frem til at spille på hjemmebane og er opsatte på at levere en god præstation mod et godt hold.

Alle kampe i Bambusa Kvindeligaen spilles onsdag kl. 20.00 og kampen Odense – Viborg er hovedkampen på TV2 Sport. Der vises også fra andre vigtige kampe , hvor der er noget på spil, hvilke nok ikke er vores, da den er helt uden betydning for stillingen. Der er ingen livestream.

Velkommen til HIH og dommerne.

/ Jeppe Vestergaard

Website Security Test