Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Lemvig-Thyborøn

Webredaktør, udgivet d. 5. marts, 2021

Vi sliber hele tiden kniven …..

Nick Rasmussen er meget bevidst om det gamle ordsprog med hele tiden at slibe kniven for at holde den skarp. Når holdet ligger med 6 sejre i streg, kunne frygten for en vis mæthed være til stede inden kampen mod nr. næstsidst i HTH Herreligaen Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Men sådan er det ikke – holdet lægger hver gang lag på lag ved de rigtig gode træninger, som mandskabet har. Alle mand er klar – de unge puster hele tiden de etablerede spillere i nakken, så derfor er det stedse de små forbedringer, der arbejdes med.

I forsvaret skal vi især til denne kamp gøre os klart, at vi får besøg af et mandskab, der ofte benytter sig af 7 mod 6 spillet, og som vi skal være parate til at udfordre i dette spil.

Inden kampen ligger vi på en 5. plads med 26 point. Der er således god afstand til nr. 9 Ribe-Esbjerg, som har 18 point – det samme som Fredericia, der dog har spillet 1 kamp færre.

Vi er meget tæt på slutspillet, som er målet – men der er stadig kampe, der skal vindes.

Lemvig-Thyborøn er kommet rigtig godt fra land efter VM-pausen. 2 sejre hjemme over Skjern og TMS Ringsted er det blevet til, og så har de spillet rigtig godt til mod Mors-Thy og SønderjyskE.

Deres bagkæde fungerer bedre og bedre, og hvor Jonas Langerhuus, Mark Nikolajsen og Jesper Kokholm gør det rigtig godt.

På fløjen har holdet fået overtalt Søren Nørgaard til igen at snøre skoene, og han bidrager som den sikre straffekastskytte og afslutter.

Der er op til flere tidligere Skanderborg spillere på holdkortet. Dog er vi i tvivl, om Frederik Iversen er blevet klar – men ellers ser Jonas Langerhuus bedre og bedre ud, og er sammen med Rasmus Porup vigtige spillere i angrebet. På bænken supplerer Jesper Holm, som Assistenttræner, Anders Thomsen.

Så det er 2 mandskaber der kender hinanden – og sådan som Lemvig-Thyborøn kæmper for deres muligheder, skal der nok blive kamp til sidste dommerfløjt.

Fotos: Pernille Stougaard Fotografi

Website Security Test