Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt – Fredericia Håndboldklub

Webredaktør, udgivet d. 15. marts, 2021

Vi møder et såret dyr …..

Nick Rasmussen er meget bevidst om, hvad det er for et mandskab Fredericia møder op med i Orangeriet til TV 2 Sport kampen tirsdag den 16. marts kl. 18.30.

Fredericia er slet ikke kommet i gang efter VM-pausen, hvor holdet har tabt sine 5 kampe indtil nu. Senest med et smalt nederlag på 30-31 til SønderjyskE.

Fredericia Håndboldklub er også det mandskab der, med hele 4 kampe tilbage, har størst chance for at knibe sig med i slutspillet. Den første af disse er altså mod os, men derudover venter 2 kampe mod GOG og 1 kamp mod Lemvig-Thyborøn. Ikke noget let program for den ambitiøse og storsatsende klub.

Det er ikke blevet nemmere efter BSH-fadæsen, hvor brug af en ulovlig spiller har betydet, at bl.a. KIF Kolding har fået tildelt 2 point – og dermed har skabt større afstand til lokalrivalerne fra Fredericia.

Foto: Ry-Foto.dk Fotograf Per Bille

Morgendagens gæster har nogle skader på holdet, der giver udfordringer i forhold til det normale spil, som den tidligere Skanderborg-spiller Kristian Stoklund har været dirigenten bag.

Savnet i de sidste 5 kampe har også været venstre back Mishels Liaba, som Fredericia efter sidste sæson fik til klubben fra de danske mestre.

Men der er stadig markante og dygtige spillere i truppen med navne som Emil Tellerup i målet, hvor han er suppleret med stortalentet Mikkel Møller Løvkvist – tidligere Skanderborg spiller, der fra næste sæson skal til BSH. Af kendte spillere i bagkæden har Fredericia bl.a. Nicolaj Nørager og Anders Kragh Martinusen.

På vort eget mandskab er alle mand meldt klar igen, og truppen har trænet fint hele ugen efter det smertelige nederlag til Lemvig-Thyborøn, som hele truppen tog til sig.

Den eneste spiller, der ikke har været med til træningen i denne uge, er Hákun Teigum, som onsdag fik sin debut på det Færøske landshold – og kvitterede med 3 scoringer mod Ukraine.

Foto: Ole Nielsen

Nu er det med at finde dyderne frem igen og sætte fuld fokus på netop denne kamp – og så ellers få snuden tilbage i vindersporet, når stærkt satsende Fredericia kommer på besøg.

Op til denne kamp har klubben åbnet for salg af virtuelle støttebilletter, og allerede efter det første døgn – fra torsdag til fredag middag – havde rigtig mange været ved tasterne, og der var købt over 500 billetter. Siden er tallet steget til knap 800, og det er fortsat muligt at ”handle” – helt frem til kampstart i morgen aften. 1 stk. for 30/4 for 100 – MobilePay 56850.

Kampen vises på TV 2 Sport, med optakt fra kl. 18.00 – og for de mange, der har købt billetter, bliver der efter slutfløjtet lodtrækning om mange fine præmier.

Jens Christensen

Website Security Test