Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Grundspillet sluttes flot

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2021

Referat Skanderborg Håndbold – Herning-Ikast 26-31 (14-16)

Grundspillet sluttes flot – nu er Skanderborg klar til kvalifikationsspillet

Onsdag aften tabte Skanderborgs Ligakvinder sæsonens sidste grundspilskamp til Ligaens nr. 4 Herning-Ikast. Selvom Skanderborg aldrig kom helt tæt på, hang de alligevel godt på hele kampen på trods af en svær kamp:

Vi fik egentlig en ret dårlig start på kampen, og kom bagud 2-8 efter 12 minutter. Heldigvis var vi i stand til at hive os selv op, og derfra spillede vi 48 rigtig flotte minutter. Vi formåede at løse både deres 6-0 og 5-1 forsvar, og selvom vi ikke fik fuldstændig fat, var vi også defensivt i stand til at få lavet flere af de nødvendige justeringer. Der er ting, vi skal have kigget på, men vi blev også i perioder matchet af et hold af høj kvalitet. Det må man også have respekt for.

Nu ser vi i første omgang ind i en forlænget weekend væk fra håndbolden, men derfra går vi ind i kvalifikationsspillet. Her møder vi hhv. Randers, Ajax, Holstebro og Horsens, og vi kommer med en god tro på, at vi kan få de fornødne sejre. Det bliver ikke let, og vi er ikke favoritter i nogle af kampene – men vi er ikke langt efter, så en god indsats til træningerne de næste uger vil gøre os helt klar til de kampe” siger træner Peter Jagd.

Den første kamp i kvalifikationsspillet er endnu ikke endeligt fastsat. Den bliver dog spillet på hjemmebane mod Randers HK i weekenden 27.-28. marts.

Inden kampen blev Sofia Deen flot kåret til februar måneds spiller i Bambusaligaen.

Skanderborgs målscorere: Stine Baun 5, Sofia Deen 5, Emilie Bech 4, Emma Ernst 3, Emilie Ytting 2, Thilde Boesen 2, Sarah Stougaard 2, Stine Kristensen 1, Alberte Ebler 1 og Thea Rasmussen 1.

Website Security Test